>

Til alle hos SAP og vores udvidede SAP-familie: Sammen klarer vi det!

Til alle hos SAP og vores udvidede SAP-familie: Sammen klarer vi det.

Ekstraordinære situationer udfordrer vores kollektive vilje, men bringer også det bedste frem i vores kollektive menneskelighed. Verden navigerer i ukendt farvand med den uforudsigelige og hurtigt foranderlige COVID-19 situation.

Hos SAP har vi kollegaer og kunder i alle verdenshjørner. Vores tanker er med dem som er personligt påvirket og de mange samfund der lever med ekstreme foranstaltning for at forsinke og forhindre virussen i at spredes. Vi vil også gerne udtrykke vores dybtfølte tak til sundhedspersonale, udrykning, politi og alle andre der arbejder i samfundskritiske funktioner og hver dag er i frontlinjen og tager sig af de syge eller beskytter resten af samfundet.

Vores udvidede SAP-families helbred, sikkerhed og levebrød samt de samfund som vi tjener, ligger os naturligvis meget på sinde. Vores fokus er først og fremmest, og vil altid være, på vores medarbejdere og kollegaer. Vi har begrænset rejseaktiviteter, gentænkt fysiske arrangementer og leveret dem som digitale oplevelser i stedet, og vores 100.000 kollegaer arbejder næste alle hjemmefra. Vores kunder er også en del af SAP-familien og vi er fokuserede på at stå dem bi i denne ekstremt udfordrende periode.

Siden vores grundlæggelse for næsten 50 år siden har SAP været synonymt med forretningskritiske arbejdsprocesser. Vi er overbevist om, at sikrer vi vores forretning kan vi langt bedre hjælpe med at sikre vores kunders forretning. I de senere år har SAP investeret betydeligt i kriseberedskab: SAP forretnings-, support- og cloud-leveranceteams har gennemudviklede og veldokumenterede forretningskontinuitetsplaner netop for at kunne reagere på forretningsforstyrrende hændelser, såsom COVID-19, samtidig med at vi sikrer stabile cloud løsninger og leverance af services til dig. Du kan læse mere om nogle af de specifikke tiltag vi har taget for at sikre forretningskontinuitet for SAP og for vores kunder her.

Som vi har set, bringer hver dag mere information, men til tider også mere usikkerhed. Jo mere forandring vi møder, jo vigtigere er det at forstå, hvordan vores medarbejdere har det og hvordan de dagligt tilpasser sig nye situationer. Mens vi alle tilpasser os nye arbejds- og samarbejdsvilkår er opfattelsen og graden af forandring unik for os alle og afhængig af vores job eller branche. Alle ønsker alle at have medarbejdere, der føler sig sikre og effektive, og det starter med at forstå, hvordan de har det, og hvad de har brug for. For at forstå, anerkende og handle på de udfordringer og spørgsmål dine medarbejdere har, har Qualtrics åbnet deres medarbejderoplevelses-platform for alle som måtte have brug for at lytte til deres medarbejdere. Vi håber, at dette vil komme dig til gavn.

Som virksomhed har vi altid været bevidst om vores ansvar for at understøtte den næste generation af SAP professionelle og brugere af vores løsninger med digital læring i høj kvalitet. Studerende og eksperter har nu behov for sikre og sunde læringsmiljøer for at fortsætte deres uddannelse. Derfor har vi udvidet adgangen til nogle af vores digitale læringstilbud som f.eks. fri adgang til udvalgte læringsrejser for universitetsstuderende på de 3.800 universiteter, der er medlemmer af SAP University Alliance programmet, online-kurser til børn og unge, så de kan udforske teknologi samt alle online-kurser (Massive Open Online Courses – MOOC) på openSAP platformen. Alle er gratis – se mere information her.

Vi er også meget opmærksomme på de massive forstyrrelser, der påvirker de globale forsyningskæder, og vi har derfor åbnet adgangen til SAP Ariba Discovery, så enhver køber kan dele deres nuværende indkøbsbehov, og enhver leverandør kan svare tilbage og vise, at de kan levere. Vores TripIt fra Concur og SAP Litmos teams tilbyder gratis services til hjælp med rejseudfordringer og best practice for fjernarbejde. Kom gerne tilbage til denne artikel, da vores teams fortsætter med at finde nye måder at hjælpe på.

For alle os hos SAP, så har vores vision om at hjælpe verden med at køre bedre og forbedre menneskers liv aldrig været vigtigere end nu. Vi vil forsætte med at fokusere på vores medarbejdere, vores kunder og vores samfund. Sammen klarer vi det!

De bedste hilsner

Jennifer Morgan og Christian Klein
SAP Co-CEOs

 

Link til original artikel på engelsk.