>

Strategisk partnerskab: SAP og den tyske børs sætter nye standarder for cloud i den finansielle sektor

Den tyske børs (Die Deutsche Börse AG) og SAP har indgået i et strategisk partnerskab for at fremme digitaliseringen og standardisere it-systemerne hos den tysk aktiemarkedsoperatør og markedsstrukturudbyder.

Målet er at udvikle et framework for sikker anvendelse af skybaserede SAP-softwareløsninger, der opfylder de høje lovgivningsmæssige krav i den finansielle sektor. Den tyske børs er en af de første finansielle virksomheder, der migrerer sine forretningsprocesser fra on premise løsninger (softwareløsningen er installeret og kører på computere i organisationen, der bruger softwaren i modsætning til at softwaren ligger i en cloud eller på en ekstern server farm fx) til den nyeste generation af SAP-forretningssoftware og, hvor det er muligt, cloud-løsninger fra SAP.

 

Link til fuld pressemeddelelse på engelsk: https://news.sap.com/2020/05/sap-deutsche-borse-new-standards-cloud-computing/

 

Om SAP

SAP er verdens førende leverandør af intelligente ERP-løsninger. SAPs forretningssoftware hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at køre bedst muligt: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP-system. Vores maskinlæring (ML), tingenes internet (IoT) og avancerede dataanalytiske teknologier hjælper vores kunder med at blive intelligente virksomheder. SAP gør mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte dyb forretningsmæssig indsigt mere effektivt så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologi for virksomheder, så de kan forbruge vores software som de vil – uden afbrydelse. Vores væg-til-væg portefølje af applikationer og tjenester gør det muligt for mere end 440.000 private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, tilpasse sig løbende og gøre en forskel. Med et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter hjælper SAP verden med at køre bedre og forbedre folks liv. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og www.sap.com.