>

Hvordan håndterer VELUX Gruppen deres efterspørgsel i en global pandemi?

Da Covid-19 pandemien ramte valgte VELUX Gruppen at sætte sin lid til SAP Integrated Business Planning.

I næsten 80 år har danske VELUX Gruppen skabt bedre indendørsmiljøer ved at bringe dagslys og frisk luft ind i boliger og andre bygninger over hele verden.

Med 27 fabrikker i 10 lande og salgsselskaber i 40 lande er VELUX Gruppens produkter bredt tilgængelige.

Da Covid-19 pandemien ramte valgte VELUX Gruppen at sætte sin lid til SAP Integrated Business Planning (SAP IBP). Se, i denne video, hvordan en bedre forståelse af deres efterspørgsel hjælper med planlægningen af deres supply chain:

Klik på billede for at afspille video (0:38 sek)

Webinar og podcast med Philip Melchiors, Head of Global Planning i VELUX Gruppen

Velux Gruppen har, som alle andre fremstillingsvirksomheder under pandemien oplevet disruption ift. deres forecast og planlægning.

Deltag i dette on demand webinar, hvor Philip Melchiors, Head of Global Planning i VELUX Gruppen sammen med David Vallejo, VP Solution Management SAP IBP forklarer processerne og fordelene ved SAP Integrated Business Planning.

Hør mere om hvordan du kan håndtere uforudsigelighed og risici ved at integrere dine forskellige afdelingers planer i supply chain planlægning, og hvordan planlægning i realtid med integrerede processer og intelligente teknologier forbedre din lead time og serviceniveau.

Du kan også lytte til Philip Melchiors i The Digital Supply Chain podcast (episode 45), hvor han diskuterer supply chain planlægning og tagvinduer med Tom Raftery Global VP, Futurist og Innovation Evangelist hos SAP.