>

SAP lancerer global vaccine-hub i kampen mod Covid-19

SAP har lanceret Vaccine Collaboration Hub (VCH) der hjælper regeringer og deres biofarmaceutiske samarbejdspartnere med succesfuldt at koordinere og udrulle massevaccinationsprogrammer og styre distributionen af vacciner.

SAP’s VCH er baseret på den prisvindende SAP Information Collaboration Hub for Life Sciences. Den dækker hele processen fra fremstilling til kontrolleret distribution til administration og post-vaccinations monitorering.

”COVID-19 har sat lægemiddelindustrien under massivt pres og har identificeret et hul i forsyningskædestrategien” siger Michael Townsend, branche analytiker hos IDC. ”Et one-stop samlingssted hvor lægemiddelindustrien kan styre deres vaccinationsprocedurer og få adgang til leverandører på tværs af brancheskel, ville hjælpe med at lappe dette hul og sikre at patienter får livsvigtig medicin og udstyr.”

Virksomheder der medvirker i vaccineproduktionsprocessen, fra producenter, logistik leverandører og farmaceutiske virksomheder til grossister og udleveringssteder kan styre denne kritiske vaccinearbejdsproces via SAP software. SAP har taget udgangspunkt i sine store erfaring indenfor den lægemiddelindustrien og har designet VCH som en udvidelse til SAPs forretningsnetværk-baserede lægemiddelforsyningskæde for at gøre det nemt for netværksparterne at samarbejde og overvåge ordreeksekvering, hele vejen fra vaccineudbydere til udleveringssteder.

VCH, der er en del af SAP’s industry cloud strategi, er udviklet til at adressere specifikke branchebehov og understøtter de kritiske teknologiske- og netværksfunktioner der er nødvendige for effektivt at udrulle massevaccinationsprogrammer og medicin distribution samtidig med at man bygger fundamentet til bedre at kunne håndtere fremtidige nødsituationer.

 

Om SAP

SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive intelligente virksomheder. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP® system. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede analyseværktøjer gør vi det lettere for medarbejdere at samarbejde på tværs af organisationer og udnytte forretningsmæssige indsigter bedst muligt, så forspringet til konkurrenterne bevares.

Vi forenkler teknologi, så virksomheder kan bruge vores software, som de vil. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.