>

SAP fortsætter på førstepladsen i Dow Jones Sustainability Index’erne

For 14. år i træk indtager SAP førstepladsen på Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) for softwareindustrien.

SAP overgik sine tidligere års score og øgede sin placering i forhold til andre virksomheder i branchen og opnåede således 74 ud af 100 mulige point (2019: 69), fem point mere end nummer 2 på listen samt forbedrede sin percentilværdi i 15 af de 20 kategorier sammenlignet med 2019, herunder “Informationssikkerhed / Cybersikkerhed og systemtilgængelighed”, “Tiltrækning og fastholdelse af talent” og “Miljørapportering.”

Den høje score understreger SAPs fokuserede arbejde med at drive en stabil og compliant cloud strategi, værdsætte vores medarbejdere som det vigtigste aktiv og konstant at forbedre vores integrerede årsrapport, der rapporterer på 3 dimensioner: finansielle, sociale  og miljømæssig resultater samt deres interne afhængighed.

I år deltog i alt 83 virksomheder fra softwareindustrien i DJSI, mere end det dobbelte af sidste års antal.

– Vi er stolte af vores placering i Dow Jones Sustainability Indexerne. Dette viser os endnu en gang, at vi har et særligt ansvar som leder indenfor bæredygtighed i softwareindustrien, siger Luka Mucic, CFO og medlem af Executive Board i SAP SE.

– Dette får os til yderligere at intensivere samarbejdet med vores kunder om at levere softwareløsninger der kan understøtte deres langsigtede bæredygtighed, så vi sammen kan skabe en mere inkluderende og cirkulær økonomi, fortsætter han.

 

Læs hele pressemeddelelsen på SAP News Center (på engelsk).

Læs mere om SAPs arbejde med Climate 21 initiativet og cirkulær økonomi.

Om SAP

SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive intelligente virksomheder. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP® system. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede analyseværktøjer gør vi det lettere for medarbejdere at samarbejde på tværs af organisationer og udnytte forretningsmæssige indsigter bedst muligt, så forspringet til konkurrenterne bevares.

Vi forenkler teknologi, så virksomheder kan bruge vores software, som de vil. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.