>

SAP lancerer verdens største forretningsnetværk på SAPPHIRE NOW

På den globale SAPPHIRE NOW-konference løfter softwarevirksomheden SAP sløret for en række løsninger, som skal hjælpe virksomheder med at forbedre deres resultater, navigere i skiftende økonomiske og geopolitiske forhold og ikke mindst øge deres fokus på den grønne omstilling. Blandt nyhederne er et globalt forretningsnetværk med over 5,5 mio. medlemmer.

I dag starter den europæiske del af SAPPHIRE NOW, der løber frem til den 10. juni. Konferencen giver et dybdegående indblik i oplevelser fra kunder, partnere og SAP-eksperter på tværs af otte branchespor.

Nyheder lanceret på SAPPHIRE NOW byder blandt andet på:

Læs mere her: “SAP Introduces SAP Business Network.”

 • RISE with SAP for Industries
  SAP offentliggør nu RISE with SAP for Industries, som bygger videre på den vellykkede lancering af RISE with SAP i januar i år. Her tilbydes fem skræddersyede cloud-løsninger til bl.a. detailhandlen, bilindustrien, forsyningsselskaber og maskinindustrien.

Læs mere her:  “Start Your Digitalt Transformation Journey: RISE with SAP for Industries.”

 • Løsninger til understøttelse af virksomheders grønne omstilling
  SAP har et mål om at gøre beskyttelse af klima målbart, mangfoldighed og inklusion synligt og etisk ansvar gennemsigtigt. Derfor annoncerer SAP en række opdateringer til sin portefølje af produkter til at støtte den grønne omstilling.

  • SAP Responsible Design and Production sikrer, at produktdesignere kan træffe bæredygtige valg i hele processen fra indledende produktudvikling til produktion.
  • SAP Product Footprint Management gør det muligt at tracke bæredygtighed gennem et produkts levetid.
  • SAP Sustainability Control Tower giver synlighed gennem hele værdikæden

Læs mere her: “Sustainability Management by SAP: Enabling Tomorrow Starts Today.”

Under dette års SAPPHIRE NOW offentliggør SAP også en række nye tiltag, der understøtter kundernes transformationsevne, og sikrer bedre og mere effektiv drift, herunder:

 • SAP Process Insights gør det muligt for virksomheder at opdage, måle og forbedre deres reelle forretningsprocesser.

Læs mere her: “SAP Announces New SAP Process Insights Solution for Quick and Easy Understanding of How Well Processes Perform.”

 • SAP Concur’s nye Verify funktion hjælper via AI og ML virksomheder med automatisk at identificere potentielle udfordringer med udlægsrapporter.

Læs mere her: “Verify Applies Artificial Intelligence and Machine Learning to Simplify Expense Auditing.”

 • SAP Upscale Commerce gør det muligt for små og mellemstore virksomheder at tilpasse tilbud baseret på kundernes holdninger på social media og købe data for at skabe personlige kundeoplevelser i realtid.

Læs mere her: “SAP Upscale Commerce Offers Midmarket Brands No-Code, Maintenance-Free Path to Direct-to-Consumer Engagement.”

 • Nye funktioner på SAP Business Technology Platform (BTP) giver øget indsigt omkring arbejdspladsen, effektiviserer beslutningstagning og skaber større muligheder for automatisering.

Læs mere her: Enabling Human-Centric & Data-Driven Workforce Planning.”

Mere information om dette års SAPPHIRE NOW nyheder findes i SAPPHIRE NOW Innovation News Guide.

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter: @SAPNews.

Om SAP
SAP er verdens førende leverandør af intelligente ERP-løsninger til den nye oplevelsesøkonomi. SAPs forretningssoftware hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at køre bedst muligt: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP system. Vores maskinlæring (ML), tingenes internet (IoT) og avancerede dataanalytiske teknologier hjælper vores kunder med at blive intelligente virksomheder. SAP gør mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte dyb forretningsmæssig indsigt mere effektivt så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologi for virksomheder, så de kan forbruge vores software som de vil – uden afbrydelse. Vores væg-til-væg portefølje af applikationer og tjenester gør det muligt for mere end 440.000 private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, tilpasse sig løbende og gøre en forskel. Med et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter hjælper SAP verden med at køre bedre og forbedre folks liv. For mere information, besøg www.sap.com/denmark  og www.sap.com.