>

To danskere i spidsen for SAPs strategiske flagskib RISE with SAP i Nordeuropa og Norden

De to danske SAP-direktører Morten Karas og Jens Bager får nye nøgleroller den 1. februar.

I forbindelse med den store lancering af SAPs nye RISE with SAP løsning i januar 2021 blev Morten Karas udnævnt til Nordisk direktør for RISE with SAP. Han har nu takket ja til en position i SAPs regionale Nordeuropæiske RISE with SAP team, hvor han pr. 1. februar skal sikre den fortsatte forretningsudvikling af RISE with SAP i EMEA North (Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen, Storbritannien, Irland, Frankrig, Holland, Belgien og Luxembourg) samt understøtte strategiske kundeengagementer og projekter på tværs af regionen.

Foto: Morten Karas, Strategic RISE with SAP Sales Lead, SAP EMEA North pr. 1. februar 2022.

Morten Karas har siden han kom til SAP i 2016 været ansvarlig på nordisk plan for cloud-baserede løsninger til SAP’s markedsledende ERP-løsning SAP S/4HANA. Først som leder af SAP HANA Enterprise Cloud og herefter SAP Digital Core Cloud, og siden sidste år altså påtaget sig ansvaret for at opbygge, samle og lede det nordiske team der sikrede, at RISE with SAP blev succesfuldt rullet ud på de nordiske og baltiske markeder.

”SAP opfandt ERP-software for 50 år siden og har innoveret lige siden. I dag foregår moderne ERP i skyen, og vi ønsker derfor at hjælpe vores kunder med at opnå alle de fordele, der er ved at blive en digitalt baseret intelligent virksomhed. Med RISE with SAP tilbyder vi vores kunder en løsning og fremgangsmåde, der hjælper dem med at modernisere deres ERP og forretningsapplikationer i skyen samt transformere deres forretningsprocesser. RISE with SAP kombinerer en palette af intelligent software, centreret omkring SAP S/4HANA Cloud, branchespecifikke løsninger og outcome-baserede services fra SAP og vores partner økosystem. Jeg tror på det kan hjælpe med at risiko-minimere og accelerere vores kunders forretningsinnovation. Der har været en kæmpe interesse i denne nye holistiske tilgang som RISE with SAP tilbyder, og 2021 har været et skelsættende år. Vi er jo kun lige begyndt, så jeg forventer mig meget af 2022”, siger Morten Karas, Strategic RISE with SAP Sales Lead, EMEA North.

 

Foto: Jens Bager, Nordic & Baltic Head of RISE with SAP pr. 1. februar 2022.

Jens Bager afløser Morten Karas og overtager pr. 1. februar dermed ansvaret for RISE with SAP i de nordiske og baltiske lande. Som Nordic & Baltic Head of RISE with SAP får Jens Bager hermed det fulde ansvar for at understøtte nordiske og baltiske virksomheder i deres Cloud ERP transformation.

Cloud er absolut heller ikke et fremmed arbejdsområde for Jens Bager, der med stor succes har haft flere ledende salgsstillinger inden for cloud herunder senest, siden 2016, som Nordisk og Baltisk direktør for SAPs Human Experience Management cloud-løsninger SAP SuccessFactors.

”RISE with SAP samler alt det, som en virksomhed har brug for hvis den skal lykkes med ægte digital transformation. Ikke bare lift and shift, men en gennemgribende digital transformation hvor man lægger sine traditionelle forretningsmodeller bag sig og begiver sig ud på rejsen mod at blive en intelligent og bæredygtig virksomhed. Jeg ser virkelig frem til, sammen med teamet, at drive SAP’s mest strategiske forretningsområde og sikre at nordiske og baltiske virksomheder får det fulde udbytte af SAP S/4HANA Cloud, så de kan fokusere på transformation og innovation og dermed gå forrest i deres branche både i forhold til deres top-, bund og grønne bundlinjer”, siger Jens Bager, Nordic & Baltic Head of RISE with SAP.

 

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive en intelligent virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark. Overblik på 1 side om SAP: SAP Corporate Fact Sheet

Pressefoto og videoclip
Gå til www.sap.com/photos for billedmateriale og pressefotos i høj opløsning. Du kan downloade videoklip om forskellige emner på www.sap-tv.com. Herfra kan du også linke til dine egne websider, dele video via e-mail-links og abonnere på RSS-feeds fra SAP TV.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP Press Room; press@sap.com