>

Satair vælger en investeringsstrategi

Satair udvider samarbejdet med SAP for at understøtte deres digitale rejse.

Corona-pandemien sendte flyindustrien i knæ verden over. Som en af verdens førende leverandører indenfor salg af flyreservedele gik det også hårdt udover Satairs forretning. Satair har bl.a. over 1.000.000 flyreservedele på lager som sælges via Satair Market, en online markedsplads, der servicerer flyindustrien i hele verden.

Mange ville formentligt vælge at holde igen med investeringer til bedre tider, men Satair har valgt en helt anden strategi. De har nemlig øget deres IT-investeringer indenfor SAP løsninger primært med henblik på at opnå en bedre digital salgsplatform og for at få lagerstyringen bundet sammen af en integrations-platform, der vil sikre Satair et både forretningsmæssigt og finansielt 360 graders overblik.

Satairs mål er at undgå, at fly må blive på jorden grundet tekniske problemer, når de burde være i luften. For at kunne levere den service er det nødvendigt for Satair at få fuld transparens i deres forretningsprocesser, så udfordringer kan håndteres før de bliver til reelle problemer. Det er også vigtigt med automatisering og standardisering, så ressourcer og tid kan blive frigivet til andre vigtige strategiske opgaver i organisationen.

Klik på foto for at afspille videoklip med Henrik Werdelin, Head of SAP Competence Center hos Satair.

Med base i Kastrup, og yderligere 9 lokationer verden over, tilbyder Satair, og deres mere end 1.200 medarbejdere, alt fra distribution af flyreservedele og værktøj til en lang række serviceydelser og løsninger indenfor f.eks. logistik, lager og vedligeholdelse af batterier til full blown outsourcing-løsninger.

SAP er stolte over samarbejdet med Satair, og det mod de har vist i en svær tid, og glæder sig over at kunne understøtte Satairs forsatte digitaliseringsstrategi.