>

SAP leverer innovative løsninger for at imødekomme kundernes mest presserende behov

SAP Sapphire-konferencerne i Orlando, Florida (10.-12. maj 2022) og Haag, Holland (17. maj 2022) annoncererede SAP nye innovative løsninger, der giver kunderne forretningsmæssig værdi inden for fire kritiske områder: forsyningskædens robusthed, bæredygtighed, transformation af forretningsprocesser og no-code applikationsudvikling.

Ifølge en Boston Consulting Group undersøgelse er det kun ca. 30 % af virksomhederne, der opnår en ægte digital transformation af deres forretning, selv om 80 % af virksomhederne anvender digitale løsninger til at navigere rundt i de aktuelle forretningsmæssige udfordringer. De innovative løsninger, der blev annonceret under SAP Sapphire, vil hjælpe SAP-kunder med at fremskynde deres transformationsproces med cloud-baserede løsninger, der giver den end-to-end forretningsprocesstøtte, som kunderne har mest brug for.

“I 50 år har SAP’s forretningskritiske softwareløsninger og dybe brancheekspertise hjulpet virksomheder over hele verden med at køre bedst muligt,” siger Christian Klein, CEO og medlem af SAP’s bestyrelse. “Vi er unikt positioneret til fortsat at muliggøre vores kunders succes i en verden i hastig udvikling ved at drive cloud-baseret digital transformation, der løser kundernes mest presserende udfordringer, fra forsyningskædens modstandsdygtighed til bæredygtighed.”

SAP SAPPHIRE 2022, Orlando, Florida

Robuste forsyningskæder og intelligente forretningsnetværk

SAP’s innovative løsninger forbedrer forsyningskædens effektivitet og gennemsigtighed, hvilket giver bedre ydeevne og modstandsdygtighed. SAP og Apple samarbejder om at ændre den måde folk arbejder på iPhone og iPad. Via dette partnerskab lanceres nu en ny pakke af apps, der strømliner den digitale forsyningskæde og giver medarbejderne mulighed for at bruge intuitive værktøjer. De to første af disse apps – SAP Warehouse Operator og SAP Direct Distribution – er tilgængelige nu i Apple App Store.

Derudover samler den nye SAP Digital Manufacturing Cloud-løsning de nyeste dataanalyser, edge computing, automatisering og state-of-the-art løsninger, der understøtter produktionsprocesser end-to-end for at hjælpe kunderne med at optimere driftsresultaterne. SAP Business Network fortsætter også med at udvikle sig som verdens største forretningsnetværk, og med den planlagte integration af Taulia-software kan kunderne frigøre den værdi, der er bundet i deres arbejdskapital.

Flytte forretningen fra snak om bæredygtighed til handling

Stigningen i antallet af SAP-løsninger der understøtter bæredygtighed giver virksomheder en unik position til gå fra velmenende snak til meningsfuld handling. Blandt de nye innovative løsninger, der er på markedet i dag, er nye funktioner i SAP Cloud for Sustainable Enterprises-løsningen, der hjælper virksomheder med at innovere på tværs af nøgleområder inden for bæredygtighedsstyring. Den forbedrede SAP Product Footprint Management-løsning hjælper kunderne med at reducere deres produkters CO2-aftryk i stor skala via real time-forbindelse med SAP S/4HANA Cloud, herunder transport- og rejsefunktioner.

Realisering af forretningsprocestransformationer

Kunderne fortsætter med at vælge RISE with SAP-løsningen til at omlægge deres end-to-end forretningsprocesser og overgå til et modulært, fleksibelt ERP system i skyen. Flere kunder var på scenen på SAP Sapphire for at vise, hvordan de bruger RISE with SAP til at levere forretningsinnovation. SAPs partnere hjælper også vores kunder med at skalere disse innovative løsninger gennem bedst practise og skræddersyede løsninger: RISE with SAP og SOAR with Accenture integrerer og leverer nu det, som virksomhederne har brug for til en cloud-baseret transformation, herunder cloud-infrastrukturstyring, applikationsstyring og driftstjenester. Den seneste version af SAP Service Cloud-løsningen indeholder nye funktioner til dynamisk sagsstyring og sagsmodellering. Løsningen understøtter indbygget integration med Qualtrics XM Discover og Microsoft Teams for at forbedre organisationers evne til at levere det brandet lover, bedre gennemsigtighed, større ansvarlighed og hurtigere problemløsning.

Fremskyndelse af innovation med no-code og low-code-udvikling, procesautomatisering, data og kunstig intelligens (AI)

SAP AppGyver, et førende udviklingsmiljø uden kode og med lav kode til virksomhedsapplikationer, tilbyder nu indbygget integration med SAP Service Cloud-løsningen og er tilgængelig via den gratis del af SAP Business Technology Platform (SAP BTP). SAP Process Automation-løsningen, der også er en del af den gratis del af SAP BTP, er blevet forbedret med henblik på no-code workflowstyring og automatisering af robotprocesser (RPA). SAP kunstig intelligens-løsninger leverer AI-drevne løsninger til intelligent optimering af forretningsprocesser end-to-end, herunder lead-to-cash, design-to-operate, recruit-to-retire og source-to-pay.

SAP giver desuden gratis adgang for alle universitetsstuderende til skræddersyede læringsmaterialer og -oplevelser i “student zone” på SAP Learning-portalen. For at understøtte det stigende behov for accelereret app-udvikling hos brugere der ikke er uddannet som udvikler lancerer SAP yderligere gratis læringsrejser, herunder en udvidet læringsrejse, der forbereder til nye certificeringer inden for low-code/no-code-færdigheder.

SAP Sapphire nyhedsguide 2022

Få flere oplysninger om alle nyheder, produktlanceringer og opdateringer i SAP Sapphire nyhedsguiden 2022.

Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive en intelligent virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

For mere information, besøg www.sap.com/denmark, news.sap.com/denmark eller se SAP Corporate Fact Sheet.

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

Pressefoto og videoklip
Gå til www.sap.com/photos for billedmateriale og pressefotos i høj opløsning. Du kan downloade videoklip om forskellige emner på www.sap-tv.com. Herfra kan du også linke til dine egne websider, dele video via e-mail-links og abonnere på RSS-feeds fra SAP TV.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP Press Room; press@sap.com