>

Ny certificeret cloud lønløsning lokaliseret til danske forhold

Der er godt nyt for danske og nordiske virksomheder som ønsker at afvikle deres HR-løsninger i skyen og styrke håndteringen af lønningsprocesser med SAP SuccessFactors Employee Central Payroll.

SAP SuccessFactors-kunder kan nu få en cloud-baseret lønløsning bygget på den velkendte lønmotor bag KMD Nettoløn. SAP partnere GP Strategies og KMD har nemlig i juni 2022 fået SAP-certificeret ’Employee Central Payroll for Denmark – Powered by KMD’, en cloud-løsning lokaliseret til danske lønforhold.

Den certificerede løsning er integreret med SAP SuccessFactors HR Suiten og ideel til virksomheder, som ønsker at tage springet til en cloud-baseret lønløsning for at effektivisere deres lønningsprocesser og reducere omkostninger. Løsningen leveres komplet med løbende support i henhold til gældende lovgivning og ændringer i fagforeningsaftaler.

Idet SAP SuccessFactors allerede udbyder lokale lønløsninger i Sverige, Norge og Finland vil denne løsning muliggøre en komplet nordisk lønløsning for SAP SuccessFactors-kunder i hele Norden.

Samarbejdet mellem GP Strategies og KMD kombinerer +18 års SAP SuccessFactors erfaring med et stærkt fundament i danske HR- og lønsystemer.

”Det er altid meget positivt når vores partnere er initiativrige og finder løsninger på vores kunders lokale HR behov. SAPs certificeringsproces af partnerløsninger er selvfølgelig meget grundig, så det betyder meget at kunne lykønske GP Strategies og KMD med SAP-certificeringen af en SAP SuccessFactors Employee Central Payroll cloud-løsning lokaliseret til danske lønforhold. Jeg ser frem til et forsat godt samarbejde i Danmark og Norden”, siger Jens Conradi, Head of SAP SuccessFactors Nordic & Baltic Region.