>

Nye medarbejderoplevelser til 6.900 eksperter

Sammen med sine kunder, partnere og kollegaer skaber COWI en fremtid, hvor mennesker og samfund kan blomstre og gro. Det gør de ved i fællesskab at udvikle bæredygtige og smukke løsninger, der øger livskvaliteten for mennesker i dag og mange generationer frem.

COWIs afsæt er at opnå en dyb forståelse af deres kunder, deres ambitioner og udfordringer. Det er det, der er deres særkende. Det er sådan, de skaber værdi for deres kunder på den lange bane. 6.900 medarbejdere bidrager med ekspertviden inden for ingeniørteknik, arkitektur, energi og miljø – de fleste med udgangspunkt i de største kontorer i Skandinavien, Storbritannien, Nordamerika og Indien.

”COWI har besluttet at forlænge samarbejdet med SAP SuccessFactors og dermed investere yderligere i videreudviklingen af vores digitale HR platform. Med 10.000 igangværende projekter og omkring 7.000 medarbejdere er mennesket og den personlige og faglige udvikling i den grad i fokus hos COWI” siger Jerrik Bagger Sørensen, CIO & SVP, Group IT COWI.

Med SAP SuccessFactors har COWI adgang til en komplet cloud HR-Platform med standardiserede digitale HR-processer og centraliseret medarbejderdata ét sted samtidig med at de aktivt kan identificere og fastholde deres mange dygtige talenter og skabe gode medarbejderoplevelser.

SAP takker for tilliden og glæder os til de kommende år!