>

Spor CO2-aftrykket fra forretningsrejser med SAP Concur og CHOOOSE

Forretningsrejseriet fortsætter med at komme sig og vender så småt tilbage til det normale. Det betyder, at bæredygtighed og håndtering af forskellige former for CO2-kompensation er blevet en prioritet for mange virksomheder.

En undersøgelse foretaget af SAP Concur viste, at 37 % af virksomhederne har CO2-kompensation som et centralt mål for deres bæredygtighedsdagsorden i 2022. Men nogle gange kan processen med at beregne og kompensere CO2-udledning være besværlig og i høj grad manuel.

Derfor er CHOOOSE, en norsk startup, og SAP Concur gået sammen om at lancere CHOOOSE Climate App, som gør det nemmere at administrere CO2-udledning. Appen er tilgængelig i SAP® Concur® App Center under SAP Concur Endorsed Apps. Kunderne kan forbinde SAP Concur Travel og SAP Concur TripLink med CHOOOSE Climate-appen.

Ved hjælp af appen kan virksomheder over hele verden måle, reducere og styre deres rejserelaterede CO2-udledning. Alle rejseansvarlige kan nemt opstille et CO2-budget i overensstemmelse med deres virksomheds mål, f.eks. en 30 procents CO2-reduktion inden 2030. De kan derefter spore og analysere deres rejseudledninger i realtid – og sammenligne dem med målene. Appen giver også virksomheder mulighed for at spore resultaterne for hele deres CO2-program via et CO2-dashboard.

– Presset for at levere bæredygtige løsninger er større i dag end nogensinde før fra kunder, interessenter og ledelsesteams, siger Stefan Tarp, Cloud Channel Sales Director – SolEx EMEA, SAP Concur. CHOOOSE hjælper organisationer med nemt at integrere klimaindsatsen i forbindelse med firmarejser. Rejseansvarlige kan nu træffe bæredygtige valg og måle, overvåge, reducere og administrere Co2-udledninger fra et enkelt sted. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at tilpasse sig den nye verden. Og vi gør det med SAP Concur-værktøjer, der hjælper organisationer med at ændre sig på en nem måde.

CHOOOSE Climate App’en kan integreres med SAP Concur Travel og SAP Concur TripLink for at give:

  • Automatiseret måling og rapportering af CO2-udledninger i forbindelse med din virksomheds flyrejser.
  • Mulighed for at spore, administrere og rapportere resultaterne af din bæredygtighedsproces via et CO2-dashboard.
  • Adgang til en lang række funktioner til at følge og lære om individuelle klimaløsninger og deres indvirkning på verdensmålene for bæredygtig udvikling (SDG’er) og ESG-rapportering.
  • Effektive og kontrollerede løsninger til sporing af CO2-aftryk, herunder bæredygtigt flybrændstof (SAF).
  • En pålidelig klimapartner – CHOOOSE samarbejder med virksomheder over hele verden, herunder Air Canada, Heathrow lufthavn, Japan Airlines, Lonely Planet, Norwegian Air, Southwest Airlines og LATAM.

Du kan downloade CHOOOSE Climate App i SAP Concur App Centeret her.

Baseret på en artikel som oprindeligt er skrevet af Pierre-Emmanuel Tetaz, Senior Vice President og General Manager EMEA, SAP Concur.