>

The Digital Edge (13): CIO Peter Cabello Holmberg afslører de tre vigtigste mål for digitaliseringen hos Pandora

Podcast: “Vi skal bruge teknologi og data til at skabe suverænt gode kundeoplevelser. Datadrevet vækst er et strategisk mål for Pandora. Vi vil skabe en overvisende kundeoplevelse for alle vores kunder.”

Sådan forklarede CIO hos smykkefirmaet Pandora, Peter Cabello Holmberg, fremtidsplanerne til Computerworld i januar 2020.

Foto: (tv) Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld; (m) Peter Cabello Holmberg, CIO Pandora og (h) Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, EMEA North hos SAP

Siden er verden som bekendt blevet vendt på hovedet af den globale corona-pandemi, hjemsendelser og hjemmearbejdspladser. Men ambitionerne om at nedbryde siloer i organisationen, sætte skub i digitaliseringen og skabe et spændende sted at arbejde har Peter Cabello Holmberg stadig. Og han er samtidig vores gæst i denne episode af The Digital Edge.

Over de næste knapt 30 minutter kan du derfor blive klogere på hvordan Pandora arbejder med innovation, hvordan der arbejdes med digitalisering af et traditionelt offline salg og hvordan Pandora kan og vil udnytte data til at skabe en bedre kundeoplevelse.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Peter Cabello Holmberg, CIO for Pandora her.

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages normalt i SAP Experience Center Copenhagen. Dette afsnit er dog optaget i et virtuelt setup med hver deltager på sin bopæl pga. COVID-19. Podcasten kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgewww.sap.com/denmark/theedge og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 27. maj 2020.