>

The Digital Edge (18): Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIOs – del 1

Podcast: Podcasten The Digital Edge har i de sidste 17 episoder talt med nogle af de skarpeste, bedste og mest interessante CIOs og digitale chefer i Danmark.

Vi har hørt om den accelererende digitalisering inden for energi hos Ørsted med CIO Michael Biermann, ølbrygning med Carlsbergs netop stoppede CIO Mark Dajani, fiskeri og global forretning hos Royal Greenland med Lars Bo Hassinggaard, transport med DSVs CIO Jesper Riis, fødevarer med Torben Fabrin fra Arla – og mange andre.

Samtidig har hver af vores meget erfarne gæster efterladt os med et godt råd om hvordan man kan sætte endnu mere fart på digitaliseringen og forretningen.

De gode råd er for gode til ikke at dele endnu engang. Derfor har vi lyttet, noteret og samlet de dygtige gæsters digitale visdom sammen til denne specialudgave af The Digital Edge. Alt sammen i en letfordøjelig opsummering.

Undervejs i episoden henvises til vores helt selvopfundne digitale kvadrat om hvor de gode råd placerer sig.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIOs her. 

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgewww.sap.com/denmark/theedge og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 2. november 2020.