>

The Digital Edge (21) – Caroline Søeborg Ahlefeldt: Sådan får du som it-professionel din bestyrelse i tale

Podcast: Hvordan gør du som it-professionel din bestyrelse glad? Det er omdrejningspunktet for denne episode af The Digital Edge, hvor Caroline Søeborg Ahlefeldt er med som ekspert.

CIO´en, CFO´en og selv CEO´en kan drømme stort og træffer lige så store beslutninger. Men i sidste ende bliver rammerne sat – og direktøren hyret eller fyret – af bestyrelsen.

Derfor sætter vi i denne episode af The Digital Edge fokus på bestyrelsen – den der mytiske og fjerne samling af lidt anonyme mennesker, som i sidste ende vender tommelen op eller ned. Og som i stigende grad er inde over teknologidelen i takt med at it bliver en større og større del af forrentningen.

Men hvor meget fylder det digitale i bestyrelser? Og hvordan gør du egentligt din bestyrelse glad?

Det er omdrejningspunktet for The Digital Edge i dag hvor vi er så heldige at have Caroline Søeborg Ahlefeldt med som ekspert.

Caroline Søeborg Ahlefeldt har været med til at starte virksomheder op inden for design, forlag, IT og mode – men det er især rollen som bestyrelsesmedlem og formand, som The Digital Edge i dag sætter fokus på.

For Caroline er i dag formand for Donkey Republic og konsulenthuset 2BM A/S, samt medlem af bestyrelserne for Aarhus Universitet, Hartmanns A/S og Copenhagen Contemporary – og giver i denne episode sin ærlige vurdering af om det digitale spiller nogen større rolle i de danske bestyrelser.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Caroline Søeborg Ahlefeldt her. 

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgewww.sap.com/denmark/theedge og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 10. december 2020.