>

The Digital Edge (22) – CIO Kristian Vengsgaard står i spidsen for 25.000 arbejdspladser i Forsvaret – og er altid under angreb

Podcast: Hos det danske forsvar sidder Kristian Vengsgaard med det øverste ansvar for de it-systemer, der skal hjælpe de danske soldater og gøre livet lettere for de administrative medarbejdere.

I løbet af de seneste fire år som CIO i Forsvaret har Kristian Vengsgaard samtidig været med til at samle it-organisationen for de 25.000 ansatte i Forsvaret. Det er én af årsagerne til, at Kristian Vengsgaard var en af de fem nominerede til titlen som Årets CIO 2020.

Foto: (tv) Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP; (m) Kristian Vengsgaard, CIO i Forsvaret og (h) Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld.

I denne episode af The Digital Edge podcasten stiller vi derfor skarpt på Kristians spændende og anderledes CIO-job og du kan blandt andet høre om:

  • Hvad der er særligt ved at drive it i Forsvaret
  • Hvorfor Kristian mener at de er en besværlig it-kunde
  • Hvordan CIO-jobbet viste sig at være meget større end Kristian havde regnet med
  • Hvordan Kristian har aktiveret flere leverandører end før til Forsvaret, og hvorfor det er vigtigt for det videre arbejde

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Kristian Vengsgaard, CIO i Forsvaret her. 

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgewww.sap.com/denmark/theedge og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 17. december 2020.