>

Swarovski og SAP tager luksus til skyen

Swarovski, verdens førende mærke inden for smykker og accessories, har valgt RISE with SAP-løsningen og SAP Commerce Cloud-løsningen til at flytte hele deres SAP-softwarebaserede digitale rygrad og deres e-handelslandskab til skyen for at spare omkostninger og forbedre effektiviteten.

Det strategiske partnerskab med SAP støtter Swarovskis LUXignite-strategi, der skal styrke Swarovskis position i luksus-kategorien og udvide dets tilstedeværelse på markedet for eksklusive smykker.

RISE med SAP vil sætte Swarovski i stand til at realisere sin cloud-strategi ved at give virksomheden en fremtidssikret digital kerne, der har den fleksibilitet og sikkerhed, der skal til for at understøtte kontinuerlig innovation i skyen. SAP Commerce Cloud giver Swarovski muligheden for at dyrke og kultivere deres unikke kundeloyalitet på tværs af alle kontaktpunkter i kunderejsen og skabe unikke kundeoplevelser.

Swarovski og SAP drager stor fordel af et partnerskab, der begyndte for over 40 år siden. I dette nye kapitel i partnerskabet vil SAP støtte den digitale transformation af den 127 år gamle virksomhed.

“Innovation, kombineret med vores unikke knowhow til at skabe smukke produkter, der bringer glæde til vores kunder, er kernen i alt, hvad vi gør,” siger Lea Sonderegger, Chief Digital Officer, Swarovski. “Vi er glade for at styrke vores teknologiske rygrad og kundeoplevelse sammen med vores samarbejdspartnere hos SAP for at gennemføre vores LUXignite-strategi.”

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP Press Roompress@sap.com

Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive en intelligent virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

For mere information, besøg www.sap.com/denmark, news.sap.com/denmark eller se SAP Corporate Fact Sheet.