>

Drikkevaregiganten Diageo foretager historisk stor teknologiinvestering for at standardisere og udvikle sig globalt

Diageo, den britiske producent af bl.a. Guinness, Smirnoff og Johnnie Walker, har indledt et partnerskab med SAP og IBM om forretningsudvikling. Projektet løber over fem år og er virksomhedens største investering i teknologi og services nogensinde. Formålet med partnerskabet er at designe og forbedre Diageos forretningsprocesser og gøre virksomheden mere effektiv i de 180 lande, hvor den opererer.

Diageo går over til en cloud-baseret model, RISE with SAP S/4HANA Cloud for at forenkle og understøtte it-infrastruktur på en integreret måde.

Det femårige program vil forandre Diageos financielle forretningsaktiviteter på flere områder:

  • Avancerede workflow-løsninger vil gøre det muligt at spore ordrer i realtid på globalt plan og fremme et mere effektivt kundeengagement og bedre kundeservice.
  • Ved at skabe én driftsplatform vil Diageo forenkle sin teknologiske supportmodel og sit it-landskab, hvilket vil gøre det lettere for virksomheden at drive forretning og udvikle sig i takt med skiftende forbrugertrends og markedsbehov.
  • Programmet vil ændre Diageos muligheder for rapportering på produktperformance, hvilket vil give virksomheden bedre indsigt i afsætning og vækstmuligheder.
  • Digitaliseringen af kontrol og compliance vil gøre Diageo mere robust, modstandsdygtig og tilpasningsdygtig i forhold til skiftende markedsforhold.

“Dette partnerskab med IBM og SAP viser vores fortsatte investering i digital transformation. Det vil gøre det muligt at opnå større fleksibilitet i den måde, vi reagerer på vores globale forbruger- og kundebehov. Det vil give os dataindsigt i verdensklasse, vi kan agere på, og avancerede data kapaciteter, der kan understøtte væksten, samtidig med at vi kan være mere effektive i vores daglige drift”, siger Lavanya Chandrashekar, CFO i Diageo.

“I den evigt foranderlige dagligvareindustri som vi kender i dag opnås succes ved at navigere i uforudsigelige forsyningskæder, håndtere den løbende makroøkonomiske volatilitet og være et skridt foran de stadigt skiftende kundekrav. Gennem vores fortsatte partnerskab med Diageo, en af verdens førende skabere af brands, er vi stolte af at støtte dem i opbygningen af en mere modstandsdygtig virksomhed, der forbedrer kundeoplevelsen og hurtigt kan tilpasse sig skiftende markedspres samt realisere deres vision om at revolutionere dagligvareindustrien,” siger Scott Russell, Executive Board Member, Customer Success hos SAP.

 

Se alle nyhederne fra SAP Sapphire i denne News Guide. 

Om Diageo
Diageo er en global leder inden for drikkevarer med alkohol og har en enestående samling af mærker inden for spiritus- og øl. Disse mærker omfatter Johnnie Walker, Crown Royal, J&B og Buchanan’s whisky, Smirnoff, Cîroc og Ketel One vodkaer, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray og Guinness.

Diageo er en global virksomhed, og vores produkter sælges i mere end 180 lande i hele verden. Virksomheden er noteret på både London Stock Exchange (DGE) og New York Stock Exchange (DEO). Du kan få flere oplysninger om Diageo, vores medarbejdere, vores mærker og vores resultater på www.diageo.com. Besøg Diageos www.DRINKiQ.com om ansvarlig alkoholforbrug for at finde oplysninger, initiativer og måder at dele best practice på.

Vi fejrer livet, hver dag, overalt.

Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle virksomheder med at drive en intelligent og bæredygtig virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.

Overblik på 1 side om SAP: SAP Corporate Fact Sheet.

Følg SAP på Twitter: @SAPNews.

SAP Press Room; press@sap.com

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com