>

SAP:n uusi rokoteyhteistyöhubi tehostaa rokotteiden jakelua koronan vastaisessa taistelussa

SAP on lanseerannut rokoteyhteistyöhubin valtion ja terveydenhuoltoalan organisaatioiden sekä yritysten välille, jotta rokotteiden jakelua ja rokoteohjelmia voidaan tehostaa koronapandemian keskellä.

SAP:n uusi Vaccine Collaboration Hub (VCH) on perustettu palkitun SAP Information Hub for Life Sciences -hubin pohjalta. Se kattaa end-to-end-prosessin valmistuksesta kontrolloituun jakeluun ja rokotuksen jälkeiseen seurantaan.

“COVID-19 on aiheuttanut paljon painetta terveydenhuoltoalan yritykselle ja organisaatioille ja toimitusketjustrategiassa on huomattu merkittäviä aukkoja”, sanoo IDC:n analyytikko Michael Townsend. ”Uusi hubi on yhden luukun palvelu rokoteprosessin hallintaan sekä tavarantoimittajien hankintaan. Näin potilaat saavat elintärkeät lääkkeet sekä laitteet.”

Rokotteiden tuotantoprosessiin kuuluvat yritykset valmistajista, logistiikkapalvelujen tarjoajista ja lääkeyrityksistä tukkukauppiaisiin ja annostelijoihin voivat hoitaa rokoteprosessinsa SAP:nohjelmistoilla. SAP on suunnitellut hubin laajennuksena lääkkeiden toimitusketjullelleen, joka on yhteensopiva yritysverkkojen kanssa. Näin verkostokumppanien välinen yhteistyö on helpompaa  – ja sitä on myös helpompaa monitoroida aina rokotteiden toimittajista annosteluyksikköihin asti.

Rokoteyhteistyöhubi on osa SAP:n toimialakohtaista pilvistrategiaa, joka on suunniteltu vastaamaan eri alojen erityistarpeisiin. Rokotehubi tarjoaa kriittisen verkon ja teknologiset ominaisuudet, joita tarvitaan laajamittaisten rokotusohjelmien ja lääkkeiden jakamisen tehokkaaseen tukemiseen, – luoden samalla selkärangan tulevien kriisien ja hätätilojen parempaan hallintaan.

 

Tietoja SAP:stä 

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla 25 toimialan asiakkaat voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.