>

SAP kasvatti etumatkaansa Dow Jones Sustainability Indexissä

SAP on nimetty jo 14. vuotta peräjälkeen Dow Jones Sustainability Indexissä eli kestävän kehityksen indeksissä ohjelmistoalan parhaana. SAP ylitti viime vuoden pisteensä ja kasvatti etumatkaansa muihin alan yrityksiin.

SAP saavutti 74/100 pistettä (2019: 69) eli viisi pistettä enemmän kuin toiseksi korkeimmalle arvostettu yritys ja paransi jopa 15 kategoriassa 20:stä, kuten tieto- ja kyberturvassa, työntekijöiden houkuttelemisessa ja talossa pitämisessä sekä ympäristötoimien raportoinnissa.

Pisteytys on osoitus SAP:n työstä luotettavan ja viranomaisasetuksia noudattavan pilvistrategian toteuttamisesta, työntekijöiden arvioinnin luotettavuudesta ja integroidun vuosikertomuksen kehittämisestä. Vuosikertomus raportoi kolmesta ulottuvuudesta: taloudellisesta, sosiaalisesta sekä ympäristövastuusta.

Tänä vuonna arviointiin osallistui ohjelmistoalalta 83 yritystä eri puolilta maailmaa, eli yli kaksi kertaa enemmän kuin viime vuonna.

– Olemme erittäin ylpeitä suorituksestamme Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä. Tämä on osoitus siitä, että meillä on erityinen vastuu ohjelmistoalan kestävän kehityksen johtajana, sanoo SAP:n talousjohtaja ja hallituksen jäsen Luka Mucic.

–Saavutus saa meidät panostamaan entistä enemmän asiakastyöhön, jotta voimme tarjota heille ratkaisuja kestävän kehityksen, inklusiivisuuden ja kiertotalouden tueksi, hän jatkaa.

 

Lue alkuperäinen englanninkielinen tiedote SAP:n uutishuoneesta.

Lue myös SAP:n Climate 21 -ohjelmasta ja kiertotaloudesta.

Tietoja SAP:stä 

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla 25 toimialan asiakkaat voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.