>

SAP ja Microsoft laajentavat kumppanuuttaan: Microsoft Teams integroituu SAP:n ratkaisuihin

SAP ja Microsoft integroivat Microsoft Teamsin osaksi SAP:n älykkäiden business-sovellusten valikoimaa.

Yritykset kertoivat laajentavansa merkittävästi olemassa olevaa, strategista kumppanuutta nopeuttaakseen SAP S/4HANA® -järjestelmän käyttöönottoa Microsoft Azurella. Tämä perustuu yhteiseen pyrkimykseen yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa asiakkaiden matkaa pilvipalveluiden käyttöön.

“Uudet työskentely-, yhteistyö- ja vuorovaikutustavat tulevat täysin muuttamaan tapoja, joilla yritykset toimivat”, sanoo Christian Klein, SAP:n pääjohtaja. “Integroimalla Microsoft Teams -ratkaisun läpi tuoteportfoliomme viemme yhteistyötä Microsoftin kanssa eteenpäin. Kumppanuutemme Microsoftin kanssa on keskittynyt jatkuvasti parantamaan asiakkaidemme menestystä. Tästä syystä laajennamme yhteentoimivuutta myös Azuren kanssa,” Klein jatkaa.

Työn tekeminen on viime vuoden tapahtumien myötä muuttunut entistä virtuaalisemmaksi. Tämä on lisännyt tarvetta Microsoft Teamsille kokousten, viestinnän ja yhteistyön mahdollistajana. Mahdollistaakseen nämä muutokset SAP ja Microsoft rakentavat uusia integraatioita Microsoft Teamsin ja SAP-ratkaisujen, esimerkiksi SAP S/4HANA, SAP® SuccessFactors® ja SAP Customer Experiance -ratkaisujen välille. Tämä auttaa parantamaan työntekijöiden tuottavuutta ja sitoutumista sekä tarjoaa mahdollisuuden kasvuun ja yhteisölliseen oppimiseen. Integraatiot ovat valmiina vuoden 2021 puolivälissä.

”Digitaalinen transformaatio vaikuttaa toimintaamme nyt enemmän ja suuremmalla kiireellisyydellä kuin koskaan. Yhdistämällä Azuren ja Teamsin SAP:n ratkaisujen kanssa autamme organisaatioita pilvipalveluiden entistä paremmassa hyödyntämisessä”, Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella kertoo.

SAP ja Microsoft laajentavat myös 2019 julkistettua kumppanuuttaan pilvipalveluiden osalta. Kumppanuuden tarkoituksena on tuoda markkinoille uusia ratkaisuja pilviautomaatioon ja integraatioon SAP S/4HANA:n ja Microsoft Azuren välille.

Yhdessä Microsoft ja SAP laajentavat mahdollisuutta ajaa tehtäväkriittistä älykästä yritystä Azuressa samalla auttaen asiakkaita modernisoimaan yrityssovelluksiaan. SAP ja Microsoft tarjoavat asiakkaille:

  • Perinteisen SAP ERP:n siirtäminen yksinkertaisemmalla tavalla SAP S/4HANAan pilvessä. Toimialakohtaisten tiekarttojen ja referenssiarkkitehtuurien lisäksi SAP ja Microsoft jatkavat yhteistä innovointiaan S/4HANAssa Azuressa.
  • Laajennettu yhteistyö asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Tuotteiden integrointityön lisäksi SAP, Microsoft ja järjestelmäintegraattorikumppanit jatkavat digitaalisten tiekarttojen toimittamista asiakkaille. Tähän sisältyy välitön ja käytännöllinen referenssiarkkitehtuuri ja tekninen opastus asiakkaiden auttamiseksi heidän matkallaan pilveen.
  • Lisääntyneet investoinnit alustaan ​​ja infrastruktuuriin. SAP ja Microsoft kehittävät edelleen automatisoituja migraatioita, parempaa toimintaa, seurantaa ja tietoturvaa.

Asiakkaat suosivat laajalti Azurea siirrettäessä SAP S/4HANA -järjestelmää pilveen.

“Osana transformaatiotamme siirryimme SAP S/4HANAan”, sanoi John Hill, Carharttin tietohallintojohtaja ja liiketoiminnan suunnittelun johtaja. “Sen ajaminen Microsoft Azurella tuo nopeutta, saatavuutta, skaalautuvuutta ja joustavuutta, joita tarvitsemme näkyvyyden ja paremman tehokkuuden saavuttamiseksi koko liiketoiminnassamme. Pandemia iski SAP-toteutuksemme keskellä, joten Teamsia käyttämällä pystyimme jatkamaan projektin parissa työskentelemistä, pysymään aikataulussa ja pitämään kaikki ajan tasalla. SAP:n ja Microsoftin yhdistelmä oli erityisen hyödyllinen haastavalla hetkellä,” jatkaa Hill.

“SAP S/4HANA on antanut meille reaaliaikaisen näkyvyyden varastoihimme, mikä on ratkaisevan tärkeää meille apteekkina ja terveydenhuollon vähittäiskauppayrityksenä pandemian aikana”, kertoi Francesco Tinto, Walgreens Boots Alliancen varatoimitusjohtaja ja globaali tietohallintojohtaja. “Päätimme ajaa SAP S/4HANAa Azuressa sen ketterän ja joustavan, liiketoiminnan tarpeisiin skaalautuvuuden takia. Nyt meillä on pääsy dataan yhdessä paikassa ja voimme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen netissä ja myymälöissämme. Microsoft Teams yhdistettynä SAP-ratkaisuihin auttoi meitä vastaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden haasteisiin ja mahdollisti työntekijöidemme yhteistyön erittäin tehokkaasti, kun he siirtyivät toimistosta etätyöhön.”

“Kun on kyse asiakkaidemme henkilökohtaisten ​​suojavarusteiden toimittamisesta, emme voi olla myöhässä. Luotamme SAP:n ja Microsoftin toimittamaan digitaaliseen selkärankaan, joka on välttämätön toimitusketjumme sujuvuuden kannalta”, kertoi Coatsin teknisen infrastruktuurin, tuen ja operaatioiden johtaja Helge Brummer. “Microsoft Teamsin yhdistäminen SAP-ratkaisuihimme on antanut työntekijöillemme mahdollisuuden työskennellä missä tahansa varmistaen samalla, että tilaukset toimitetaan ajoissa asiakkaillemme. Tuemme henkensä vaarantavia työntekijöitä etulinjassa.”

SAP:n Azure-tuki ERP:n siirtoon pilveen näkyy asiakkaiden positiivisessa palautteessa yritysten välisestä yhteistyöstä. SAP ja Microsoft jatkavat migraation yksinkertaistamista ja lisäävät asiakkaiden luottamusta digitaalisten työkuormien ajamiseen pilvipalvelussa. Samaan aikaan monet asiakkaat ilmaisevat halunsa ylläpitää monipilviympäristöjä. SAP jatkaa politiikkaansa, joka tukee tätä valinnanvaraa niille asiakkaille, jotka tarvitsevat liiketoiminnan vaatimusten mukaisia ​​vaihtoehtoja.

SAP ja Microsoft ilmoittivat äskettäin päivityksestä, jonka avulla asiakkaat voivat suunnitella ja käyttää älykkäitä digitaalisia toimitusketjuja ja Industry 4.0 -ratkaisuja pilvessä ja verkon reunalla.

 

Tietoja Microsoftista
Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) mahdollistaa digitaalisen muutoksen älykkään pilven ja älykkään reunan aikakaudeksi. Sen tehtävänä on antaa jokaiselle planeetalla olevalle henkilölle ja organisaatiolle mahdollisuus saavuttaa enemmän.

Tietoja SAP: sta
SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla 25 toimialan asiakkaat voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.