>

SAP:n tuore tarjoama auttaa asiakasta navigoimaan tiensä älykkääksi yritykseksi

SAP ilmoitti tuovansa markkinoille RISE with SAP -tarjoaman, joka vauhdittaa merkittävästi asiakkaiden kokonaisvaltaisesta liiketoiminnan transformaatiota kohti älykästä yritystä.

SAP:n pääjohtaja Christian Klein julkisti Business Transformation-as-a-Service -palvelun eilen iltapäivällä Suomen aikaa Rise with SAP -tapahtumassa. SAP valaisi myös suunnitelmiaan strategisten hankintojen osalta, jotka tulevat olemaan älykkäiden liiketoimintaprosessien saralta. Mukana lanseerauksessa oli myös vieraita Microsoftilta, Siemensiltä ja LiveKindlyltä. Tapahtuman tallenne on nähtävissä tästä.

RISE with SAP tarjoaa digitaalisen transformaation kaikissa vaiheissa oleville yrityksille uuden tavan keskeisten prosessien määrittelyyn. Tavoitteena on parantaa entisestään yritysten menestymistä. Kattavan kumppaniekosysteeminsä kanssa SAP auttaa asiakkaitaan navigoimaan muutoksen keskellä nopeasti ja joustavasti ilman kalliita etukäteisinvestointeja.

”Geopoliittiset jännitteet, ympäristöhaasteet ja jatkuvasti muuttuva pandemiatilanne pakottavat yritykset selviytymään muutoksista rivakammin kuin koskaan ennen”, Christian Klein kertoo.

”Nopeasti liiketoimintansa mukauttavat yritykset menestyvät – ja SAP auttaa heitä saavuttamaan nämä tavoitteet. Tästä on kyse RISE with SAP -tarjoamassa; se auttaa asiakkaita löytämään uusia tapoja hoitaa liiketoimintaa pilvipalveluiden avulla ja pitää etumatkaa hitaammin reagoiviin yrityksiin alalla”, Klein jatkaa.

RISE with SAP on valikoima palveluita, jotka tarjoavat polun älykkääksi yritykseksi muuttumiseen riippumatta yrityksen lähtökohdista tai kompleksisuudesta. Tilauspohjaisessa ratkaisussa yksi taho vastaa sekä asiakkaan palvelutasosopimuksesta (SLA), operaatioista sekä tuesta. Kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa yrityksiä muuttamaan liiketoimintaansa ja ottamaan ratkaisevan askeleen teknisessä siirtymisessä pilveen. SAP opastaa vahvan kumppaniekosysteeminsä tuella yrityksiä liiketoiminnan muutoksessa monin tavoin, kuten:

Liiketoimintaprosessien uudelleensuunnittelussa:

 • SAP:n Business Process Intelligence perustuu liiketoimintamalliin ja prosessiosaamiseen, joka on muodostettu työskentelemällä yli 400 000 asiakkaan kanssa 25 toimialalla. Asiakkaat voivat jatkuvasti analysoida liiketoimintaprosessiensa suorituskykyä, verrata niitä alan standardeihin ja mukauttaa ne helposti uusiin vaatimuksiin ja liiketoiminnan tarpeisiin. Älykkyys voidaan sulauttaa yritysten liiketoimintaprosesseihin suoralla yhteydellä SAP-työnkulkuun, robottiprosessiautomaatioon (RPA) ja muihin tekoälypalveluihin (AI).

 

Teknisen migraation mahdollistamisessa:

 • SAP:n työkalut ja palvelut tukevat teknistä migraatiota, jota täydentävät SAP:n ekosysteemin tarjoamat ratkaisut. Tämä pitää sisällään automatisoidut palvelut, jotka auttavat siirtymään modulaarisiin ja standardoituihin ratkaisumalleihin tukemaan toimintaa pilvessä. Sekä lisäksi teknisen tuen sujuvan migraation ja korkean adaptaatioasteen mahdollistamiseen.
 • Valittu pilvi-infrastruktuuri toimii SAP:n datakeskuksessa tai valitulla hypertason skaalaimella. Näin hyödytään Infrastructure-as-a-service-ominaisuuksista lukkiutumatta dataan tai järjestelmään.

 

Älykkään yrityksen rakentamisessa:

 • Business Technology Platform on alusta koko yrityksen tarpeisin, ja se luo perustan kokonaisvaltaiselle liiketoiminnan muutokselle. Alusta auttaa muutoksessa monin tavoin, kuten:
  • Täydentämällä, laajentamalla ja integroimalla helposti SAP:n, kumppaneiden sekä kolmansien osapuolten ratkaisuja sekä käyttämällä samaa tietomallia ja alustaa kuin SAP-sovellukset.
  • Yli 2 200 rajapintaa varmistaa on-premise-integraation, pilvi-integraation ja integraation muihin kuin SAP:n järjestelmiin.
  • Suunnittelee ja ohjaa yritystä reaaliajassa ja tarjoaa korkealaatuista dataa AI-skenaarioiden analysointiin ja suunnitteluun semanttisen datakerroksen ansiosta.
  • Vähäkoodiset (low-code) tai koodittomat (no-code)ominaisuudet SAP-ratkaisujen laajentamiseksi. Älykäs RPA ohjaa automaatioita ja työnkulun palvelu, joka muuttaa yrityksen prosessit lennossa.
 • AI, RPA, edistynyt analytiikka ja asiakkaan kompleksisuuden mukaan joustavat käyttöönottovaihtoehdot ovat upotettuna SAP S/4HANA -pilviratkaisuun.
 • Yhdistetty pääsy, yhteen maailman suurimmista liiketoimintaverkostoista. Mukaan lukien SAP:n toimittaja-, logistiikka- ja asset intelligence -verkostot, jolloin yritykset voivat hallita koko toimitusketjuaan niin, että ne reagoivat nopeammin markkinoiden jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin.

 

Lisätietoja RISE with SAP -tarjoamasta Christian Kleinin, Thomas Saueressigin, Uwe Grigoleitin, Juergen Muellerin blogeista sekä Jan Gilgin haastattelusta.

Lue lisää SAP:n kumppaneiden kokemuksista.

Käy SAP-uutiskeskuksessa. Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews.

Tietoja SAP:sta

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla 25 toimialan asiakkaat voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.