>

GROW with SAP tuo todennettuja pilvi-ERP-hyötyjä keskisuurille yrityksille

SAP julkisti tänään GROW with SAP:n – uuden tarjooman, joka kannustaa keskisuuria yrityksiä ottamaan käyttöön pilvipohjaisen toiminnanohjauksen. Se vauhdittaa liiketoimintaa, parantaa sen ennustettavuutta sekä helpottaa jatkuvaa innovointia. GROW with SAP -asiakkaat saavat käyttöönsä samat parhaat käytännöt kuin maailman johtavat toimijat ja hyötyvät samalla nopeasta käyttöönotosta ja kitkattomista päivityksistä.

“SAP:n ERP-tarjooma on jo pitkään mahdollistanut kokonaisvaltaisen näkymän liiketoimintaan maailman johtaville yrityksille. GROW with SAP:n myötä viemme tämän seuraavalle tasolle keskisuurille yrityksille räätälöidyllä paketilla, joka auttaa niitä kasvamaan”, sanoo SAP:n toimitusjohtaja ja johtokunnan jäsen Christian Klein. “GROW with SAP tuo keskisuurille yrityksille ketteryyttä ja innovaatiomahdollisuuksia, joita ne tarvitsevat menestyäkseen nyt ja tulevina vuosina.”

SAP on jo 50 vuoden ajan kehittänyt ratkaisujaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa eri toimialoilla ja käyttänyt sitä asiantuntemusta vertailuanalyysien tekemiseen ja toimialakohtaisten prosessien sujuvoittamiseen. GROW with SAP tuo keskisuurille yrityksille valmiiksi konfiguroituja ominaisuuksia, jotka voidaan ottaa välittömästi osaksi liiketoiminnan arkea. Integroidun tekoälyn ja automaation ansiosta yritykset saavat tuloksia nopeasti.

GROW with SAP yhdistyy SAP S/4HANA Cloudin julkiseen versioon ja sen palveluihin, asiantuntijayhteisöön sekä oppimismahdollisuuksiin. Niiden avulla asiakkaat saavat ratkaisun käyttöönsä jopa neljässä viikossa.

GROW with SAP sisältää myös SAP Business Technology Platformin, joten yritykset voivat määritellä omat prosessinsa natiivipilven tapaan SAP Buildin avulla. SAP Build -ratkaisujen avulla yrityskäyttäjät voivat kehittää yrityssovelluksia, automatisoida prosesseja ja suunnitella liiketoimintasivustoja ilman koodin kirjoittamista. Se helpottaa liiketoiminnan ytimessä työskentelevien ihmisten mahdollisuuksia luoda tarvitsemiaan ratkaisuja.

Keskisuurilla yrityksillä nopeaa kasvua ja suuryrityksen haasteet

IDC:n tutkimus osoittaa, että monet keskisuuret yritykset kasvavat nopeasti ja niiden it-ratkaisujen on kasvettava liiketoiminnan mukana, sillä ne kohtaavat samoja globaalin liiketoimintaympäristön haasteita kuin suuryritykset.

“GROW with SAP:n myötä SAP vastaa entistä paremmin pilvipohjaista ERP-ratkaisua etsivien keskisuurten yritysten liiketoiminta- ja teknologiavaatimuksiin”, sanoo IDC:n yritysohjelmistoryhmän johtaja Mickey North Rizza. “Tämä ratkaisu tuo keskisuurille yrityksille virkistävän uuden mahdollisuuden hyödyntää SAP:n pitkäaikaista kokemusta ja johtavaa asemaa pilvi-ERP:ssä.”

SAP:n maailmanlaajuinen kumppaniekosysteemi on myös olennainen osa yhteistyötä GROW with SAP -asiakkaiden kanssa. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän tarpeitaan tukee koulutettu joukko ammattitaitoisia kumppaneita.

Katso Christian Kleinin GROW with SAP -esittely täältä. Katso ”Mitä jokaisen keskisuuren yritysasiakkaan tulisi tietää SAP:sta” -video täältä.

 

Käy SAP:n lehdistöhuoneessa. Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews.

Lisätietoja:
Taina Kaitala
Viestintätoimisto Manifesto
puh. 050 372 3406
taina.kaitala@manifesto.fi

Tietoja SAP:sta
SAP:n strategiana on auttaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti ja älykkäästi. Yritysohjelmistojen markkinajohtajana SAP auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. SAP:n asiakkaat synnyttävät 87 prosenttia globaalista kaupasta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat ilman pelkoa disruptiosta. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yritykset ja julkiset organisaatiot 25 eri toimialalla voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja edistää muutosta. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa ihmisten elämää ja maailmaa toimimaan paremmin.
Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.