>

Sariba – ny SAP-partner i Sverige för HR-lösningar

HR-konsultföretaget Sariba tar nu ett ordentligt steg in på den svenska marknaden genom att bli ny SAP-partner i Sverige.

Bolaget har sedan flera år stöttat svenska kunder via sin norska organisation och nu erbjuder man via Sariba Consulting AB en komplett produkt- och tjänsteportfölj som bygger på SAP SuccessFactors.

Digitalisering av HR-processer står högt på agendan för organisationer över hela Europa, och efterfrågan på HR-konsulttjänster och implementering av SAP:s HR-lösningar ökar. Att utöka sitt SAP-partnerskap är därför en del av Saribas utvecklingsstrategi.

Sariba har över 20 års erfarenhet av HR-system, HR-processer och HR-teknik. Sariba People Centric är en komplett HR-lösning som baseras på SAP SuccessFactors och Saribas kunnande inom implementering och projektledning.

– Vi har redan hjälpt flera svenska företag i deras HR-transformation och ser att vi kan hjälpa ännu fler. Våra produkter, erfarenhet och metoder ger svenska kunder möjlighet att snabbt komma i gång med det ledande HR-systemet SAP SuccessFactors, säger Lionel Layerle, vd på Sariba.