>

Tietoevry ny säljpartner för SAP S/4HANA i Sverige

Techbolaget Tietoevry är ny säljpartner för SAP:s affärssystem S/4HANA i Sverige. Samarbetet innebär att man ska locka ännu fler företag att välja en mer modern affärslösning – och samtidigt gå över till molnet.

– Det här är ett viktigt samarbete och vi satsar nu väldigt mycket på SAP. Vi kan erbjuda hela portföljen med allt från att implementera nya system till infrastruktur för att förvalta lösningarna åt våra kunder, säger Hanna Törnqvist, affärsområdesansvarig för SAP på Tietoevry.

Tietoevry har en bred konsultverksamhet med över 24 000 experter runt om i världen. I regionen vänder man sig framför allt till medelstora och stora företag som värdesätter en nordisk närvaro – och som samtidigt vill dra nytta av en global leveranskapacitet.

– Det finns stora fördelar att välja S/4HANA för företag som i dag sitter med äldre system som man byggt ut efter hand. Användarvänligheten är på en helt annan nivå och man kan dra nytta av avancerade verktyg för bland annat AI, automation och dataanalys, säger Hanna Törnqvist.

Mer information om Tietoevry finns på www.tietoevry.com/se/ och på www.sap.com/sweden och news.sap.com/sweden.

 Om Tietoevry

Tietoevry skapar meningsfull teknologi som bidrar till att göra världen bättre. Vi är ett ledande techbolag med lång historia och närvaro i Norden men har också global kapacitet. Baserat på våra kärnvärden öppenhet, trovärdighet och mångfald, jobbar vi tillsammans med våra kunder – och utvecklar en digital framtid där företag, samhällen och människor kan växa.  Våra 24 000 experter globalt specialiserar sig på cloud, data och mjukvara för tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Tietoevry omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och företagets aktier är noterade på NASDAQ-börsen i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs. www.tietoevry.com

Om SAP

SAP:s strategi är att hjälpa varje företag att fungera mer intelligent och hållbart. Som marknadsledande inom företagsmjukvara hjälper vi företag av alla storlekar och inom alla branscher: SAP:s kunder står för 87 procent av världens globala handel. Vår teknik för maskininlärning, sakernas internet (IoT) och avancerad analys gör att våra kunder kan skapa intelligenta verksamheter. SAP hjälper medarbetare och organisationer att få djupa affärsinsikter och underlättar samarbete så att de behåller försprånget till konkurrenterna. Vi förenklar tekniken så att kunderna kan använda vår programvara som de själva vill – utan avbrott. Våra heltäckande applikationer och tjänster för 25 olika branscher gör att företag och offentliga verksamheter över hela världen kan vara lönsamma, hela tiden anpassa sin verksamhet och göra skillnad. Med ett globalt nätverk av kunder, partner, anställda och experter bidrar SAP till en fungerande värld och att göra människors liv bättre.

Mer information finns på www.sap.com/sweden och news.sap.com/sweden.

  

Presskontakter:

Tietoevry Newsdesk,
news@tietoevry.com
+358 40 570 4072

Ulrika Wass
Head of Nordic & Baltic Communications, SAP
+46 73 827 1074
ulrika.wass@sap.com

Mikael Westmark
Presskontakt SAP, Westmark Information
+46 707 339810
mikael@westmark.se