>

SAP fortsätter stödet till Ukraina

Sedan Rysslands invasion har SAP erbjudit ett kontinuerligt stöd till folket i Ukraina. När vi ser tillbaka på ett förödande år fortsätter vi vårt engagemang med beslutsamhet och förlänger stödet 2023.

En viktig del är vår teknik. Sedan krigets början har vi tillhandahållit mjukvarustöd och molntjänster för mer än 30 miljoner Euro till ukrainska kunder utan kostnad. Vi förlänger denna avgiftsbefrielse till och med första kvartalet 2023 och kommer också att tillhandahålla cirka 1 000 mjukvarulicenser gratis till det ukrainska försvarsministeriet.

På SAP Business Network har vi lagt till en ”Stöd Ukraina”-knapp som låter leverantörer enkelt förklara att de är beredda att ge hjälp och gör det enkelt för köpare att snabbt hitta möjliga leveranser. Hittills har mer än 10 000 leverantörer förklarat sig beredda att hjälpa och mer än 75 procent av inläggen som begär hjälp har fått svar.

Donationer, inklusive de från anställda, har varit en viktig del i stödet. Totalt har SAP donerat mer än 4,2 miljoner Euro till Ukraina i samarbete med organisationer som UNICEF, UNHCR och Tyska Röda Korset.

Klicka här för att läsa hela texten på engelska.