>

GROW with SAP – affärssystem i molnet för medelstora företag

SAP lanserar GROW with SAP, ett nytt erbjudande för att hjälpa medelstora företag med affärssystem i molnet.Det innebär att de får samma möjligheter som världens branschledare, samtidigt som de snabbt kan komma i gång och få löpande uppdateringar.

– SAP:s affärssystem har under lång tid gett världsledande företag fullständig insyn i hela sin verksamhet. Med GROW with SAP tar vi det till en ny nivå för medelstora företag med skräddarsydda lösningar som hjälper dem att växa. GROW with SAP ger den smidighet och innovation som medelstora företag behöver – inte bara i dag utan för att också kunna vara framgångsrika under kommande år, säger Christian Klein, CEO på SAP.

Under 50 år har SAP arbetat med kunder över hela världen och tagit fram förstklassiga branschprocesser. I GROW with SAP ingår förkonfigurerade funktioner som medelstora företag omedelbart kan börja använda och med hjälp av inbyggd AI och automationsfunktioner kan de snabbt se resultat.

Lösningen omfattar också den publika versionen av SAP S/4HANA Cloud med avancerade tilläggstjänster, tillgång till globala experter och kostnadsfritt utbildningsmaterial som hjälper kunderna att komma igång inom så kort tid som fyra veckor.

SAP Business Technology Platform som också är en del av lösningen gör att kunder kan använda SAP Build för att definiera sina egna processer i molnet. Med SAP Build kan användare skapa företagsappar, automatisera processer och designa webbsidor utan att skriva kod – en viktig möjlighet att själva kunna bygga det man behöver i arbetet.

IDC-undersökningar visar att många snabbväxande medelstora företag behöver teknik som kan utvecklas i takt med verksamheten eftersom de möter samma globala komplexa problem som större företag.

– Med GROW with SAP har SAP anpassat sig till behoven som medelstora företag har när de letar efter en molnbaserad ERP-lösning. Det här erbjudandet ger nya möjligheter att använda SAP:s långa erfarenhet av molnbaserade affärssystem, säger Mickey North Rizza, vice president enterprise software group på analysföretaget IDC.

SAP:s globala partnernätverk kommer också att arbeta med GROW with SAP. Det ger kunderna tillgång till ett stort ekosystem av utbildade och erfarna partner som stödjer deras behov.

Mer information finns på www.sap.com/sweden och news.sap.com/sweden.

Om SAP

SAP:s strategi är att hjälpa varje företag att fungera mer intelligent och hållbart. Som marknadsledande inom företagsmjukvara hjälper vi företag av alla storlekar och inom alla branscher: SAP:s kunder står för 87 procent av världens globala handel. Vår teknik för maskininlärning, sakernas internet (IoT) och avancerad analys gör att våra kunder kan skapa intelligenta verksamheter. SAP hjälper medarbetare och organisationer att få djupa affärsinsikter och underlättar samarbete så att de behåller försprånget till konkurrenterna. Vi förenklar tekniken så att kunderna kan använda vår programvara som de själva vill – utan avbrott. Våra heltäckande applikationer och tjänster för 25 olika branscher gör att företag och offentliga verksamheter över hela världen kan vara lönsamma, hela tiden anpassa sin verksamhet och göra skillnad. Med ett globalt nätverk av kunder, partner, anställda och experter bidrar SAP till en fungerande värld och att göra människors liv bättre.

Mer information finns på www.sap.com/sweden och news.sap.com/sweden.

För mer information, kontakta:

Ulrika Wass
Head of Nordic & Baltic Communications, SAP
+46 73 827 1074
ulrika.wass@sap.com

Mikael Westmark
Presskontakt, Westmark Information
+46 707 339810
mikael@westmark.se