>

SAP innovation tackler udfordringer i forsyningskæden, integrerer bæredygtighedsmålinger og hjælper virksomheder med at komme sig efter pandemien  

Virksomheder over hele verden står over for enestående udfordringer i øjeblikket og de har derfor brug for teknologier, der leverer valid indsigt som kan hjælpe dem med at støtte deres medarbejdere, kunder og leverandører. SAPs innovative forretningsoftwareløsninger hjælper virksomheder med at forbedre deres forsyningskæde– og industrispecifikke arbejdsprocesser, forbinde sig gennem forretningsnetværk og integrere bæredygtighed som et kritisk mål for forretningssucces. Dette blev annonceret på SAPPHIRE NOW Converge, der afholdes online 15. – 19. juni 2020.

”I usikre tider har virksomheder brug for en betroet partner til at hjælpe dem med at tage de rigtige beslutninger, der er med til at øge virksomhedens reaktionsevne og modstandskraft under og efter den nuværende COVID-19-krise,” sagde Thomas Saueressig, medlem af SAPs direktion og Head of SAP Product Engineering. ”I vores hyper-forbundne verden er det vigtigere end nogensinde før, at virksomheder kan reagere hurtigt på miljømæssige- såvel som markedsmæssige forandringer. Vi hjælper med at tackle disse udfordringer med nye måder, hvorpå kunderne kan fokusere på bæredygtighed, være førende i deres branche og udvide deres forretningsnetværk. SAP har strategien, ekspertisen, softwareløsningerne og partnerøkosystemet, der skal til, for at vores kunder kan drive deres forretning som en intelligent virksomhed. ”

Climate 21 – nyt bæredygtighedsprogram

Climate 21 er et nyt program der understøtter virksomheder i deres arbejde med deres klimarelaterede mål. Som led i en flerårig køreplan vil SAP samarbejde med co-innovationspartnere for at integrere bæredygtighedsmålinger på tværs af hele SAPs forretningsløsningsportefølje. Formålet er at hjælpe kunderne med at forstå, analysere og optimere CO2 aftrykket for deres produkter og drift i hele værdikæden.

SAP Product Carbon Footprint Analytics er nu tilgængelig som den første løsning i Climate 21-programmet. Løsningen bruger data fra SAP S/4HANA og beregner disse i SAP Analytics Cloud.

Klik her for mere information om Climate 21 og her for at læse Thomas Saueressig’s blog: Our Decade of Delivery for Climate.

Industry Cloud – branchetilpassede cloud løsninger

Intelligente virksomheder har fundet den rigtige balance mellem at optimere deres nuværende forretningsmodeller og innovativ udvikling af nye indtægtskilder og øget vækst ved hjælp af ny digital teknologi.

SAPs industry cloud strategi giver kunderne mulighed for at vælge innovative og industrispecifikke løsninger fra SAP og vores partnere. Løsningerne er baseret på SAPs Business Technology Platform og bruger åbner API’er og åbne proces- og domæne modeller. Udviklere vil kunne benytte kunstig intelligens (AI), Internet of Things (IoT) og andre SAP-løsninger til at levere hurtigere og større forretningsværdi og forretningsudvikling.

 Klik her for mere information om Industry Cloud

Industry 4.Now – SAP investerer i hele forsyningskæden

Industry 4.Now giver virksomheder mulighed for at designe og fremstille intelligente produkter og aktiver, der kan indsamle og analysere informationsstrømmene fra sensorer i hele forsyningskæden. Dermed er det muligt for kunder at ændre deres Industry 4.0 initiativer fra at have et internt fabriksfokus til at blive en samlet forretningsstrategi for hele virksomheden.

Industri 4.Now leverer realtidsindsigt gennem hele forretningsprocessen fra design til drift og kombineret med integreret dataanalyse og forudsigelsesscenarier skaber det helt nye muligheder for at træffe bedre forretningsbeslutninger og skabe nye digitale forretningsmodeller og indtægtskilder.

Klik her for mere information om Industry 4.Now

SAP præsenterer strategi for Unified Business Network

Med sin nye strategi for et samlet forretningsnetværk – Unified Business Network – vil SAP sikre end-to-end synlighed, øget effektivitet og samarbejde på tværs af alle processerne i hele forsyningskæden, herunder design, planlægning, sourcing, indkøb, fremstilling, logistik og drift af aktiver.

Ved at oprette et netværk af intelligente virksomheder kan SAP hjælpe virksomheder med at digitalisere forretningsprocesser for samarbejdende virksomheder og dermed sikre bedre synlighed og samarbejde på tværs af forsyningskædens økosystem.

Unified Business Network spænder bredt over SAPs løsninger med dataindsigt i realtid fra ERP, til avancerede dataanalyse og kollektiv intelligens via forretningsnetværk så som SAP Ariba Network, SAP Asset Intelligence Network, SAP Logistics Business Network og SAP Fieldglass.

Med mere end DKK 21 billioner (USD 3,3 billioner), der strømmer gennem disse business-to-business kraftcentre, vil SAP hjælpe virksomheder med at bygge bæredygtige og robuste forsyningskæder, omdanne forretningsmodeller og sikre hurtig reaktionsevne når markedet ændrer sig markant.

Klik her for mere information om Unified Business Network

 

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter @SAPNews.

Om SAP

SAP er verdens førende leverandør af intelligente ERP-løsninger til den nye oplevelsesøkonomi. SAPs forretningssoftware hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at køre bedst muligt: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP-system. Vores maskinlæring (ML), tingenes internet (IoT) og avancerede dataanalytiske teknologier hjælper vores kunder med at blive intelligente virksomheder. SAP gør mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte dyb forretningsmæssig indsigt mere effektivt så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologi for virksomheder, så de kan forbruge vores software som de vil – uden afbrydelse. Vores væg-til-væg portefølje af applikationer og tjenester gør det muligt for mere end 440.000 private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, tilpasse sig løbende og gøre en forskel. Med et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter hjælper SAP verden med at køre bedre og forbedre folks liv. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og www.sap.com.