>

Alle kan nu udvikle virksomhedsapps – SAP introducerer nye low-code/no-code værktøjer, indbygget kunstig intelligens og gratis læring

SAP annoncerer nye løsninger og tjenester, der gør det muligt for både amatør udviklere (citizen developers) og professionelle udviklere at accelerere digital transformation og samtidig afhjælpe manglen på udviklere.

Pandemien har sat fokus på talent som en central udfordring for organisationer over hele verden. “Manglen på fuldtidsudviklere på verdensplan vil stige fra 1,4 millioner i 2021 til 4,0 millioner i 2025”, ifølge IDC*. SAPs annonceringer tager fat på at løse dette problem ved hjælp af nye værktøjer, integrationsmuligheder, indbygget kunstig intelligens (AI) og gratis læring for at sikre, at både medarbejdere og ansøgere kan opbygge nye færdigheder og kvalifikationer tilpasset en cloud-first verden. Disse annonceringer fandt sted på SAP TechEd, SAP’s globale udviklerkonference, der foregår online fra den 16. til 18. november 2021.

“For vores kunder og partnere over hele verden ligger fremtiden i skyen,” siger Jürgen Müller, CTO og medlem af direktionen hos SAP.” “Det kan være en udfordring at få adgang til de rette talenter, færdigheder og kompetencer til denne rejse. De værktøjer og programmer, som SAP annoncerer i dag, understøtter denne rejse. Vi styrker amatør udviklere, og gør det på samme tid muligt for professionelle udviklere at kunne fortsætte deres læring løbende, så vores kunder kan blive ved med at bygge fundamentet for deres fremtidige succes.”

Alle kan være udvikler

Som en af dagens nyheder annoncerede SAP et samlet low-code/no-code udviklingsmiljøSAP Business Technology Platform (SAP BTP), som giver både professionelle og ikke-professionelle udviklere mulighed for at skabe nye apps, forbedre eksisterende apps og automatisere komplekse opgaver. Ved at tilføje no-code-udvikling og automatisering med SAP AppGyver, forbedre low-code-udvikling med SAP Business Application Studio og tilbyde et preview af SAP Process Automation giver SAP kunderne nye muligheder for at opnå mere ved at trække på teknologiske talenter i hele organisationen, uanset om de er i eller uden for de traditionelle it-afdelinger.

DHL, en global leder inden for logistik, bruger SAP AppGyver til at digitalisere processer og strømline medarbejdernes flådehåndtering. “Med SAP AppGyver har vi skabt en mobil app på iOS og Android for bedre at kunne administrere skadesrapporter for vores trailerflåde i hele Europa”, siger Ilari Aarikka, Director Trailer Pool & Fleet hos DHL. “Appen hjalp os med at øge pålideligheden af rapporteringen og samtidig gøre inspektionerne nemmere for medarbejderne i marken.”

SAP tilbyder gratis adgang for professionelle udviklere til SAP BTP, herunder SAP HANA Cloud og SAP Integration Suite, samt preview af det nye visuelle tema “Horizon” til SAP’s designsprog SAP Fiori.

Kunstig intelligens på tværs af løsningsporteføljen

SAP introducerer brugervenlige og indbyggede kunstig intelligens (AI)-funktioner, der gør det nemt for udviklere og kunder at udnytte AI og øge produktiviteten. Nye funktioner i SAP Conversational AI forenkler opbygning og overvågning af chatbots til automatisering af opgaver og arbejdsgange. En ny SAP Recommendation Service, som er en ny neural netværksbaseret anbefalingsmotor, leverer meget personlige anbefalinger på tværs af en lang række forretningsscenarier. Og mange SAP-løsninger og -tjenester bruger nu AI til at automatisere matchning af interne dokumenter, udtrække og behandle data fra forretningsdokumenter og komme med anbefalinger til ny læring på tværs af indhold.

Læring fra klasseværelse til bestyrelseslokale

SAP lancerer et helt nyt SAP Learning site. Med et enkelt, intuitivt design henvender det sig til SAP udviklere på alle niveauer med gratis læring (opkvalificering eller omskoling) inden for essentielle innovationsområder. Sitet byder på et omfattende udvalg af indhold, der er tilgængeligt i forskellige formater: fra ekspertledede sessioner og praktisk hands-on træning til mikrolæringsvideoer. SAP introducerer også et AI-pensum til gymnasier samt et program til levering af SAP cloud løsninger til universiteter og professorer.

48 timers live indhold på SAP TechEd 2021

Registrer dig her og følg +100 læringssessioner, +25 workshops, 8 teknologi spor og 48 timers teknologi diskussion på Channel 1, alt sammen tilgængeligt efter din SAP TechEd tilmelding.

SAP TechEd Nyhedsoversigt 2021

Få flere detaljer om alle nyheder, lanceringer og opdateringer på http://sap.com/teched-news-guide

 

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

*Kilde: “Quantifying the Worldwide Shortage of Full-Time Developers,” Doc # US48223621, IDC, september 2021

 

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive en intelligent virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.

Overblik på 1 side om SAP: SAP Corporate Fact Sheet

Pressefoto og videoklip

Gå til www.sap.com/photos for billedmateriale og pressefotos i høj opløsning. Du kan downloade videoklip om forskellige emner på www.sap-tv.com. Herfra kan du også linke til dine egne websider, dele video via e-mail-links og abonnere på RSS-feeds fra SAP TV.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP Press Room; press@sap.com