>

SAP lancerer SAP Build for at sætte forretningsekspertisen fri og vil uddanne 2 millioner udviklere i samarbejde med Coursera inden 2025

På SAP TechEd-konferencen i Las Vegas har SAP i dag lanceret en ny mulighed for virksomheder til drive deres næste bølge af forretningstransformation ved at frigøre ekspertisen hos dem, der kender forretningen bedst – deres egne medarbejdere.

SAP Build, der trækker på den unikke dybde og bredde i SAP Business Technology Platform (BTP), er en low-code-løsning, som bringer SAP’s virksomhedsteknologi direkte og sikkert i hænderne på forretningsbrugerne, så de får adgang til de end-to-end-forretningsprocesser, og den data og kontekst, de har brug for til at træffe bedre beslutninger og fremme innovation. Løsningen giver forretningsbrugere med minimal teknologisk kunnen mulighed for at skabe og udvide virksomhedsapps, automatisere forretningsprocesser og designe forretningswebsider med simpel træk-og-slip-teknik.

“SAP Build bringer verdens mest effektive forretningsapplikationer sammen med en platform, der er designet til at frigøre forretningsfolks ekspertise,” siger Jürgen Müller, medlem af direktionen og Chief Technology Officer hos SAP. “I et omskifteligt marked hjælper SAP Build og hele pakken af innovationer, som vi lancerer i dag – fra vores nye partnerskab med Coursera til forbedringer på tværs af vores virksomhedsportefølje – kunderne med at fremtidssikre deres forretning og få maksimal værdi ud af deres teknologiinvesteringer.”

Med SAP Build har forretningsfolk SAP forretningsapplikationsdata lige ved hånden og mulighed for at udnytte styrken af SAP Business Technology Platformen. Forretningsbrugerne kan nemt integrere systemer, intelligent overvåge, analysere og automatisere forretningsprocesser og bygge apps – alt sammen uden at flytte deres data til et eksternt system. Da SAP Signavio løsninger er integreret får SAP Build-brugere også dybdegående indsigt i alle deres forretningsprocesser, så de ved, hvor de skal fokusere for at opnå den største effekt, når de innoverer og automatiserer. Mere end 275.000 procesreferencepunkter fra 4.000 kunder samt 1.300 brugsscenarie workflows og automatiseringer giver brugerne mulighed for at udnytte hele spektret af forretningsekspertise, der er indbygget i SAP’s teknologi. SAP Build fungerer også med ikke-SAP-systemer. Og det nye SAP Builders-program hjælper brugerne med at komme hurtigt i gang og komme i kontakt med ligesindede via praktiske hands-on sessioner og fora til udveksling af best practises.

Jürgen Müller, Executive Board og Chief Technology Officer, SAP præsenterer SAP Build – Josh Line Photography

100 millioner forretningsfolk bliver udviklere indenfor ti år

“I betragtning af at efterspørgslen efter moderne digitale løsninger er større end de professionelle udvikleres kapacitet til at levere dem, mener IDC, at forretningsfolk i stigende grad vil blive involveret i initiativer til at skabe digitale løsninger til at løse presserende forretningsproblemer, siger Arnal Dayaratna, Research Vice President, Software Development, IDC. “På verdensplan forventer IDC, at mere end 100 millioner forretningsfolk vil blive involveret i produktionen af digitale løsninger i løbet af de næste ti år. SAP Builds low-code løsninger giver forretningsbrugere mulighed for at udnytte deres domæneekspertise til hurtigt at udbygge og iterere på digitale løsninger i stor skala.”

SAP Build har allerede vist sin effekt. “Takket være SAP Build har vi nemt bygget en bedre oplevelse for vores kunder og samtidig reduceret vores udviklingsomkostninger dramatisk med 90 %,” siger Spencer Cook, XM Advocates Lead hos Qualtrics, en experience management virksomhed. “Jeg var i stand til hurtigt at bygge en løsning til at forbedre vores kundereferenceprogram, hvilket vil øge vores kundetilfredshed markant.”

Opkvalificere to millioner udviklere

I takt med at alle virksomheder bliver teknologivirksomheder, anerkender SAP også, at der i stigende grad lægges vægt på de færdigheder og indsigter, som kun professionelle udviklere kan levere. SAP  forpligter sig derfor til at opkvalificere to millioner udviklere på verdensplan inden 2025 ved at tredoble gratis læring på SAP Learning siten i et partnerskab med Coursera Inc, en af verdens største online  læringsplatformen, og dermed hjælpe endnu flere til at starte en karriere inden for SAPs økosystem og give nye målgrupper en mulighed for at blive opkvalificeret inden for teknologi.

“Jeg er glad for at kunne meddele, at SAP i dag lancerer et professionelt certifikat på begynderniveau på Coursera. Dette certifikat er designet til studerende fra alle baggrunde, og der kræves ingen universitetsuddannelse eller brancheerfaring”, siger Jeff Maggioncalda, CEO for Coursera Inc. “Det vil forberede studerende til jobfunktioner på begynderniveau og inden for nogle af de mest efterspurgte områder. Vi er stolte over at samarbejde med SAP for at øge adgangen til jobrelaterede færdigheder og udvide de økonomiske muligheder for alle.”

Disse nyheder er kun et udpluk af det væld af innovationer, der blev annonceret på TechEd. Fra f.eks. et helt nyt native web-adgangspunkt til forretningsapps, som øger produktiviteten i skyen, til innovationer på tværs af SAPs intelligente applikationer (AI) og SAPs digitale forsyningskæde- og bæredygtighedsløsninger. Læs mere i vores SAP TechEd 2022 nyhedsguide her.

Julia White, Executive Board og Chief Marketing & Solutions Officer, SAP præsenterer SAP Build – Josh Line Photography

Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle virksomheder med at drive en intelligent og bæredygtig virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

For mere information, besøg www.sap.com/denmark, news.sap.com/denmark eller se SAP Corporate Fact Sheet.

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

Pressefoto og videoklip
Gå til www.sap.com/photos for billedmateriale og pressefotos i høj opløsning. Du kan downloade videoklip om forskellige emner på www.sap-tv.com. Herfra kan du også linke til dine egne websider, dele video via e-mail-links og abonnere på RSS-feeds fra SAP TV.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP Press Room; press@sap.com