>

The Digital Edge (19): Her er 6 råd mere om ledelse og digitalisering fra danske top-CIOs – del 2

Podcast: I de første 17 episoder har vi i podcasten The Digital Edge talt med nogle af de skarpeste, bedste og mest interessante CIOs og digitale chefer i Danmark.

Hver af vores meget erfarne gæster har efterladt os med gode råd om hvordan man kan sætte endnu mere fart på digitaliseringen og forretningen.

De gode råd er for gode til ikke at dele endnu en gang. Derfor har vi lyttet, noteret og samlet de dygtige gæsters digitale visdom sammen til denne anden del af vores dobbelte specialudgave af The Digital Edge. Alt sammen i en letfordøjelig opsummering.

I denne episode kan du blandt andet få gode råd fra CIOs hos så forskellige virksomheder som Pandora, COOP, Haldor Topsøe, Rockwool og Royal Greenland. I den første episode (nr. 18) kan du få gode råd fra bla. CIOs hos Carlsberg, Spar Nord og Ørsted.

Foto: (tv) Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og (h) Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP

Undervejs i episoden henvises til vores helt selvopfundne digitale kvadrat.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til 6 råd mere om ledelse og digitalisering fra danske top-CIOs her. 

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgewww.sap.com/denmark/theedge og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 11. november 2020.