>

Nyt partnerskab: SAP og Microsoft integrerer produkter i skyen

SAP og Microsoft præsenterer i dag et samarbejde, som gør det muligt for virksomheder at sætte fart i den digitale transformation. Samarbejdet og integrationen mellem forskellige løsninger betyder, at man kan bruge SAP HANA-platformen med Microsoft Azure, starte integrationer mellem Microsoft Office 365 og cloud-løsninger fra SAP og dermed udvide sin håndtering af brugerdefinerede SAP Fiori-apps.

Læs mere

SAP vil digitalisere sundhedssektoren

For i fremtiden at kunne give den bedst mulige patientbehandling, er organisationer i sundhedssektoren nødt til at benytte sig af teknologi, der giver personalet hurtigere adgang til kritiske data. For at imødekomme dette behov, har SAP lanceret en ny digital platform og specifik løsning, der henvender sig direkte til den globale sundhedssektor.

Læs mere

SAP S/4 HANA i kraftig vækst

Lidt over 9 måneder efter lanceringen af SAP’s forretningssoftware SAP Business Suite 4 SAP HANA (S/4 HANA) til arbejde i real-time, benyttes løsningen nu af ca. 1.300 kunder verden over. Ifølge Jan Thorell, CEO for SAP i Norden, har der været større efterspørgsel på S/4 HANA fra nordiske selskaber end forventet, og mange har også planer om at opgradere.

Læs mere

SAP samler al analyse i skyen

SAP præsenterer i dag SAP Cloud for Analytics, en ny cloud-baseret løsning som samler al forretningsanalyse i en og samme tjeneste. Tjenesten er baseret på SAP Hana Cloud-platformen og vil fungere sammen med de eksisterende SAP-løsninger og programmer fra andre leverandører såsom Google Docs og Google Sheet.

Læs mere

SAP forenkler partnerskabsmodellen

SAP har forenklet sin partnermodel, så det nu bliver nemmere for partnere at handle med SAP og få adgang til nye typer software og services. I takt med at forretnings-IT i større grad end tidligere handler om at skabe integrerede løsninger i skyen, udviskes grænserne mellem de forskellige typer af løsninger og services. Derfor er det vigtigt, at partnerne får så stor handlefrihed som muligt.

Læs mere

SAP åbner op for nye løsningsplatforme i skyen

SAP lancerer i dag flere nye løsninger baseret på SAP HANA Cloud, og samtidig bliver SAP HANA Vora, en ny memory-baseret løsning for Hadoop, introduceret. Virksomheder i alle størrelser får flere muligheder for at tilpasse og digitalisere deres aktiviteter. Samtidig understøtter SAP nu også åbne løsningsplatforme ved at tilbyde et program til SAP HANA Cloud Platform med Cloud Foundry og OpenStack.

Læs mere

Ikke flere elementer, der skal indlæses

Ikke flere elementer, der skal indlæses

← Ældre Indlæg

Følg SAP News

WhatsApp opdateringer

Tilmeld