>

SAP lancerer værktøj til objektiv rekruttering

SAP introducerer nu objektiv rekruttering for at fjerne alle subjektive faktorer, som kan påvirke ledelsesbeslutninger – fra ansættelser til forfremmelser. Med hjælp fra det markedsledende og cloud-baserede SAP SuccessFactors HCM Suite kan virksomheder verden over undgå subjektivitet i deres beslutningsproces – og på den måde finde de bedst kvalificerede medarbejdere uanset køn og oprindelse.

Læs mere

SAP lancerer ny data warehouse-løsning

SAP lancerer i dag den nyeste generation inden for data warehouse-løsninger: SAP BW/4HANA. SAP BW/4HANA giver mulighed for at analysere både historiske og live data, og løsningen skal skabe et nyt fundament for data warehousing i det komplekse it-landskab, der præger en moderne virksomhed i 2016.

Læs mere

SAP lancerer mobil og cloudbaseret budget-app

Slut med tabeller, der var opdateret for 5 minutter siden…

Som optakt til SAP’s største årlige event, SAPPHIRENOW i Orlando i Florida, lancerer SAP den mobile app RealSpend, der giver realtime adgang til budgetter og omkostninger. Applikationen skal gøre det lettere for medarbejdere, ledere og især finansfunktioner at tage ansvar og agere ud fra et budget i realtime.

Læs mere

Nyt partnerskab: SAP og Microsoft integrerer produkter i skyen

SAP og Microsoft præsenterer i dag et samarbejde, som gør det muligt for virksomheder at sætte fart i den digitale transformation. Samarbejdet og integrationen mellem forskellige løsninger betyder, at man kan bruge SAP HANA-platformen med Microsoft Azure, starte integrationer mellem Microsoft Office 365 og cloud-løsninger fra SAP og dermed udvide sin håndtering af brugerdefinerede SAP Fiori-apps.

Læs mere

SAP forenkler den digitale annoncering

En af de første store nyheder fra SAP’s største årlige event, SAPPHIRENOW i Florida, er SAP Exchange Media (SAP XM) Platform, som forenkler digital annoncering. Platformen består af et integreret medienetværk, der online forbinder kunder og annonceringsvirksomheder i skyen via SAP HANA-platformen.

Læs mere

Ikke flere elementer, der skal indlæses

Ikke flere elementer, der skal indlæses

← Ældre Indlæg

Følg SAP News

WhatsApp opdateringer

Tilmeld