>

SAPs partnere får fri adgang til SAP Cloud Platform

Pressemeddelelse — SAP tilbyder nu fri adgang for sine partnere til SAPs platform i skyen, SAP Cloud Platform. Den åbne PaaS-platform (Platform as a Service) giver mulighed for at videreudvikle og integrere tjenester og applikationer baseret på eksisterende SAP-løsninger. På SAP Cloud Platform har partnerne adgang til over 100 cloud-baserede løsninger og hele økosystemet har over 150 millioner abonnenter.

Læs mere

SAP åbner op for nye løsningsplatforme i skyen

SAP lancerer i dag flere nye løsninger baseret på SAP HANA Cloud, og samtidig bliver SAP HANA Vora, en ny memory-baseret løsning for Hadoop, introduceret. Virksomheder i alle størrelser får flere muligheder for at tilpasse og digitalisere deres aktiviteter. Samtidig understøtter SAP nu også åbne løsningsplatforme ved at tilbyde et program til SAP HANA Cloud Platform med Cloud Foundry og OpenStack.

Læs mere

Byg din egen SAP Cloud App på 45 minutter

SAP har annonceret betydelige opgraderinger til SAP HANA Cloud-platformen, som er virksomhedens in-memory platform-as-a-service (PaaS). I SAP HANA Cloud-platformen kan virksomheder og partnere hurtigt bygge, udvide eller integrere mobile business-applikationer, så de lever op til kravene fra den hyperforbundne digitale økonomi.

Læs mere

SAP ved Mobile World Congress: Big Data skal tænkes mobilt

SAP’s hovedbudskab ved årets Mobile World Congress (MWC) i Barcelona er, at det skal være lettere og hurtigere for virksomheder at omdanne information til konkurrencefordele i en verden, som hele tiden bliver mere og hurtigere forbundet. SAP satser nu på en lancering af en ny, cloudbaseret Platform-as-a-Service (PaaS) under navnet SAP HANA Cloud Platform Mobile Services.

Læs mere

Ikke flere elementer, der skal indlæses

Ikke flere elementer, der skal indlæses

Følg SAP News

WhatsApp opdateringer

Tilmeld