>

Ny undersøgelse fra SAP og Oxford Economics viser kraftige stigninger i anvendelsen af cloud i virksomhederne

En ny undersøgelse udarbejdet af SAP og Oxford Economics viser, at cloud-baserede forretningsmodeller er ved at blive mere end mainstream: Hele 69 % af respondenterne svarer, at de forventer at investere i cloud i løbet af de næste 3 år. Samme undersøgelse viser, at virksomhederne nu også anvender cloud i specifikke forretningsområder som talentudvikling, samarbejde og analyser.

Læs mere

SAP og hybris gør op med standardkampagner

Marketingafdelingen er i dag under stadigt større pres, og behovene for bedre IT-støtte til at skabe unik og personlig markedsføring vokser. SAP og hybris lancerer nu løsningen SAP hybris marketing platform som samler alle kundedata uanset kilde og for første gang gør det muligt at gennemføre adfærdsbaserede kampagner direkte til de enkelte kunder i målgruppen – i stor målestok og i ’real time’.

Læs mere

Ny SAP-suite S/4HANA sætter nye standarder for forretningssoftware, IT-integration og innovationsevne

SAP lancerer i dag den næste generation af forretningssoftware: SAP S/4HANA. Med forenklede og forbedrede processer, definerer S/4HANA et helt nyt paradigme for forretningssoftware og for it-integration i virksomheder. S/4 HANA er designet til at understøtte udviklingen af nye forretningsmodeller og nedbryde barriererne til at arbejde med eksempelvis Internet of Things og Big Data.

Læs mere

Ikke flere elementer, der skal indlæses

Ikke flere elementer, der skal indlæses

Følg SAP News

WhatsApp opdateringer

Tilmeld