>

Vi skal lytte efter medarbejderoplevelser

Blog — Vi skal lytte efter medarbejderoplevelser mener Jens Bager, nordisk direktør for SAP SuccessFactors. Målingen skal være personaliseret, vedholdende og aktuel og resultaterne leveres i realtid sammen med forslag til indsatser fra HR eller leder. Lavthængende frugter: måle personlige oplevelser af onboarding, oplæring, forfremmelse, ny jobfunktion, opstart efter barselsorlov, jubilæum og exit.

Læs mere

Velfærd kræver moderne rekruttering

Offentlige organisationer har særlige udfordringer med at rekruttere, udvikle og fastholde medarbejdere siger Jens Bager, Nordisk direktør for SAP SuccessFactors der i denne Q&A svarer på hvordan tekniske udfordringer ligger bag de strategiske HR-udfordringer i den offentlige sektor.

Læs mere

SAP og itelligence vil erobre det danske marked for Cloud-baseret ERP med SAP S/4HANA Cloud

SAP Danmark og itelligence har udvidet deres flerårige partnerskab til at indbefatte SAP’s seneste produktnyhed indenfor Cloud ERP, SAP S/4HANA Cloud. Løsningen gør det muligt, at køre virksomhedens mest forretningskritiske processer hurtigere og i én simpel brugergrænseflade og med reduceret kompleksitet. itelligence forventer at 90% af deres ERP omsætning bliver cloud inden for få år.

Læs mere

5 danske vindere ved SAP Nordic Quality Awards 2018

De årlige SAP Quality Awards anerkender og fejrer de kunder, som har opnået signifikant forretningsværdi via vellykkede implementeringer af SAP-løsninger. I år gik 5 af de 9 priser i den nordiske konkurrence til danske SAP kunder. Vestas var den helt store vinder med 2 guldmedaljer, mens DSV og Salling Group opnåede sølv og LEO Pharma bronze.

Læs mere

SAP lancerer værktøj til objektiv rekruttering

SAP introducerer nu objektiv rekruttering for at fjerne alle subjektive faktorer, som kan påvirke ledelsesbeslutninger – fra ansættelser til forfremmelser. Med hjælp fra det markedsledende og cloud-baserede SAP SuccessFactors HCM Suite kan virksomheder verden over undgå subjektivitet i deres beslutningsproces – og på den måde finde de bedst kvalificerede medarbejdere uanset køn og oprindelse.

Læs mere

Årsresultatet for 2015 vækker tilfredshed hos SAP i Norden

Jan Thorell, CEO for SAP i Norden og Baltikum er tilfreds med resultatet for 2015 i Norden og Baltikum. Det lever op til forventningerne om en høj vækst. Omsætningen inden for cloud-baserede løsninger blev mere end fordoblet.

2015 hos SAP Danmark og Country Manager Anders Feddersen var endnu et år med en vital og imponerende vækst.

Læs mere

Ikke flere elementer, der skal indlæses

Ikke flere elementer, der skal indlæses

Følg SAP News

WhatsApp opdateringer

Tilmeld