>

SAP saa parhaat vastuuluokitukset Corporate Knightsilta ja CDP:ltä

SAP ilmoitti, että tutkimusyhtiö Corporate Knights Inc. on listannut sen vuoden 2021 Global 100 -indeksiinsä. Indeksi on listaus maailman sadasta kestävimmästä yrityksestä, joita mitataan niiden ympäristö- ja yhteiskuntavastuun sekä hallintotapojen (Environment, Social, Government, ESG) osalta. SAP sai lisäksi parhaimman arvosanan CDP:n (Carbon Disclosure Project) vuosittaisessa arvioinnissa, jossa käydään läpi yrityksen toimet ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

SAP:n valinta Corporate Knightsin vuotuiseen Global 100 -indeksiin perustuu ensisijaisesti SAP:n vihreään pilvistrategiaan, joka mahdollistaa ilmastoneutraalien it-palveluiden tarjoamisen sen asiakkaille. Indeksi perustuu 24 keskeisen mittarin analyysiin, jotka pitävät sisällään organisaation resurssienhallinnan, henkilöstö- ja taloushallinnon, tuottojen ja investointien puhtauden sekä toimittajien suorituskyvyn.

CDP on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka auttaa sijoittajia, yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita hallinnoimaan ympäristövaikutuksiaan globaalin tiedonantojärjestelmänsä avulla. SAP sai parhaan arvosanan ympäristöasioiden läpinäkyvyydestä sekä ympäristöön liittyvästä toiminnasta, minkä takia se sisällytettiin CDP:n A 2020 -listalle. Luokitus perustuu SAP:n kykyyn osoittaa toimintansa mitattavuuden sekä yhteyden käynnissä olevien kestävän kehityksen hankkeiden sekä SAP:n taloudellisten ja ympäristövaikutusten välillä.

Nämä viimeaikaiset tunnustukset vahvistavat SAP:n viime marraskuussa saavuttamaa asemaa, kun se nimitettiin 14. kertaa parhaimmaksi ohjelmistoteollisuuden yritykseksi Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä (DJSI). Tulos heijastaa SAP:n menestystä luotettavan ja vaatimusten mukaisen pilvistrategian toteuttamisessa, työntekijöiden arvostamisessa tärkeimpänä voimavarana sekä SAP:n integroidun vuosiraportin jatkuvassa kehittämisessä. Vuosiraportti pitää sisällään kolme dimensiota: taloudellisen ja sosiaalisen performoinnin sekä performoinnin ympäristöasioissa sekä dimensioiden väliset riippuvuussuhteet.

 

Lue alkuperäinen englanninkielinen tiedote SAP:n uutishuoneesta.

Lue myös SAP:n Climate 21 -ohjelmasta ja kiertotaloudesta.

Käy SAP:n lehdistöhuoneessa. Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews.

Tietoja SAP:sta

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla 25 toimialan asiakkaat voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.