>

SAP Sapphire 2022 – SAP innovoi ratkaisuja asiakkaidensa kiireellisimpiin tarpeisiin

SAP Sapphire on SAP:n globaali asiakastapahtuma ja kumppanikonferenssi, joka järjestetään fyysisenä tapahtumana sekä virtuaalisesti 10.–12. toukokuuta 2022 Orlandossa Floridassa.

SAP julkisti eilen illalla Suomen aikaa Sapphire-tapahtumassa useita innovaatioita, jotka lisäävät SAP:n asiakkaiden liiketoiminta-arvoa neljällä kriittisellä alueella: toimitusketjun joustavuus, kestävä kehitys, liiketoimintaprosessien muutos ja no-code-sovelluskehitys.

Innovaatioiden vauhdittaminen no-code-sovelluskehityksellä

No-code-sovelluskehityksessä suomalaisten kehittämä työkalu, AppGyver (jonka SAP osti helmikuussa 2021, nykyään nimeltään SAP AppGyver), nopeuttaa kehitystä entisestään ja mahdollistaa syvemmän integroinnin SAP-sovellusten kanssa

SAP AppGyver on kooditon työkalu ja kehitysympäristö, jonka avulla kaiken tasoiset kehittäjät voivat rakentaa käyttövalmiita sovelluksia drag-and-drop-ominaisuuksien avulla.

SAP AppGyver on nyt upotettu suoraan SAP Service Cloud -ratkaisuun, joten kaikki käyttäjät voivat rakentaa mukautettuja käyttöliittymiä, jotka laajentavat SAP Service Cloud -ratkaisun toimintoja.

SAP AppGyver voi nyt helpommin käyttää dataa SAP-sovelluksista ja tarjota laajennetun komponenttikirjaston mukaan lukien SAP Fiori -suunnittelukielen monipuolisten käyttöliittymien rakentamiseen.

Tulevina kuukausina SAP AppGyver julkistaa uusia pilvipohjaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla asiakkaat voivat rakentaa visuaalisten komponenttien avulla pilvipohjaisia datamalleja ja sovelluslogiikkaa. Tämä antaa käyttäjille täydellisen koodittoman kehityskokemuksen monimutkaisten, käyttövalmiiden sovellusten rakentamiseen.

AppGyver on saatavilla osana SAP Business Technology Platformin ilmaista tasoa. SAP Process Automationia, joka on myös osa SAP BTP Free Tier -palvelua, on kehitetty edelleen vastaamaan nyt entistä paremmin koodittoman työnkulun hallintaan ja robottiprosessien automatisointiin (RPA).

Innovaatiot tukevat asiakkaita muutosprosessissa

Boston Consulting Groupin tuoreen tutkimuksen mukaan 80 prosenttia yrityksistä on siirtymässä digitaalisiin ratkaisuihin nykyisten liiketoimintahaasteidensa ratkaisemiseksi, mutta vain 30 % yrityksistä aidosti onnistuu liiketoimintansa digitaalisessa transformaatiossa. Sapphiressa julkaistut uutuudet tukevat SAP:n asiakaskunnan muutosprosessia innovatiivisilla, pilvipohjaisilla ratkaisuilla, jotka kattavat myös asiakkaiden end-to-end-liiketoimintaprosessit.

“Viidenkymmenen vuoden ajan tehtäväkriittiset ratkaisumme ja syvä toimialaosaamisemme ovat auttaneet yrityksiä ympäri maailman hoitamaan liiketoimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla”, SAP:n toimitusjohtaja ja johtokunnan jäsen Christian Klein sanoo.

“Olemme ainutlaatuisessa asemassa ja voimme jatkossakin auttaa asiakkaitamme menestymään nopeasti kehittyvässä maailmassa pilvipalveluita ja digitaalista muutosta edistämällä. Yhdessä ne ratkaisevat asiakkaiden kiireellisimmät haasteet toimitusketjun joustavuuteen ja kestävyyteen liittyen”, Klein jatkaa.

SAP SAPPHIRE 2022, Orlando, Florida

Toimitusketjujen resilienssi ja Intelligent Business -verkostot

SAP:n innovaatiot parantavat toimitusketjujen tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä, mikä mahdollistaa aiempaa paremman suorituskyvyn ja resilienssin. SAP julkistaa Sapphiressa muun muassa uuden valikoiman iOS-sovelluksia, joka virtaviivaistaa digitaalista toimitusketjua ja antaa työntekijöille intuitiivisia työkaluja. Näistä sovelluksista kaksi ensimmäistä – SAP Warehouse Operator ja SAP Direct Distribution – lanseerattiin eilen (10.5.22), ja ne ovat saatavilla Applen App Storesta.

Lisäksi uusi SAP Digital Manufacturing -pilvi yhdistää uusimmat analytiikka-, reunalaskenta- ja automaatioinnovaatiot huippuluokan end–to–end-valmistusprosesseihin ja auttaa siten asiakkaita optimoimaan tuotannon suorituskyvyn. SAP Business Network jatkaa myös kehittymistään maailman suurimmaksi yritysverkostoksi, ja Taulian integroimalla asiakkaat voivat vapauttaa käyttöpääomaansa sitoutuvaa arvoa.

Puheista kestävän kehityksen tekoihin

SAP:n kasvava valikoima kestävän kehityksen ratkaisuja auttaa yrityksiä siirtymään puheista vastuullisuutta tukeviin tekoihin. Sapphiressa julkaistaviin uusiin innovaatioihin kuuluu SAP Cloud for Sustainable Enterprises -palveluun kuuluvia uusia ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä innovoimaan kestävän kehityksen keskeisillä osa-alueilla. Näihin kuuluu muun muassa parannettu SAP Product Footprint Management, jonka avulla asiakkaat voivat pienentää tuotteidensa hiilijalanjälkeä SAP S/4HANA Cloudin suoran liitettävyyden avulla mukaan lukien myös kuljetus- ja matkailuominaisuudet.

Liiketoimintaprosessien transformaation mahdollistaminen

Asiakkaat ottavat edelleen käyttöön RISE with SAP:n, jotta he voivat suunnitella uudelleen end-to-end-liiketoimintaprosessinsa ja siirtyä modulaariseen, ketterään ERP-ratkaisuun pilvipalvelussa. Moni SAP:n asiakas nousee Sapphiressa lavalle esittelemään, kuinka he käyttävät RISE with SAP -palvelua liiketoimintainnovaatioiden toteuttamisessa.

Kumppanit auttavat SAP:n asiakkaita myös skaalaamaan näitä innovaatioita parhaiden käytäntöjen ja räätälöityjen ratkaisujen avulla: RISE with SAP ja SOAR with Accenture integroivat ja toimittavat nyt kaiken sen, mitä yritykset tarvitsevat pilvipohjaiseen muutokseen, mukaan lukien pilvipalveluinfrastruktuurin hallinta, sovellushallinta ja käyttöpalvelut. SAP Service Cloudin uusin versio sisältää uusia dynaamisia hallinta- ja mallinnusominaisuuksia sekä natiivin integraation Qualtrics® XM Discoverin ja Microsoft Teamsin kanssa. Tämä parantaa organisaatioiden kykyä lunastaa brändilupauksensa paremman näkyvyyden, suuremman vastuullisuuden ja nopeamman ratkaisuaikataulun avulla.

SAP tarjoaa myös uusia SAP AI-pohjaisia innovaatioita, joilla voi älykkäästi optimoida laajoja liiketoimintaprosesseja, kuten lead-to-cash, design-to-operate, recruit-to-retire ja source-to-pay.

SAP tarjoaa lisäksi akateemisille opiskelijoille ilmaisen pääsyn räätälöityihin oppimisresursseihin ja -kokemuksiin oppimisportaalin “opiskelijavyöhykkeellä”.

SAP Sapphire

Lisätietoja:
Taina Kaitala
Viestintätoimisto Manifesto
puh. 050 372 3406
taina.kaitala@manifesto.fi

Tietoja SAP:sta
SAP:n strategiana on auttaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti ja älykkäästi. Yritysohjelmistojen markkinajohtajana SAPauttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. SAP:n asiakkaat synnyttävät 87 prosenttia globaalista kaupasta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat ilman pelkoa disruptiosta. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yritykset ja julkiset organisaatiot 25 eri toimialalla voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja edistää muutosta. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa ihmisten elämää ja maailmaa toimimaan paremmin. Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.