>

Sapphire 2023: SAP:n visio tukee asiakkaiden liiketoimintaa tekoälyn aikakaudella

SAP on julkistanut Orlandossa järjestetyssä SAP Sapphire -tapahtumassa innovaatioita ja kumppanuuksia, jotka siivittävät asiakkaiden liiketoimintaa eteenpäin ja luovat luottamusta epävarmassa taloustilanteessa.

”Maailmassa, jota leimaavat markkinahäiriöt, nopeasti muuttuvat sääntely-ympäristöt ja kriittinen osaajapula, asiakkaat kääntyvät yhä SAP:n puoleen saadakseen käyttöönsä tarvittavia työvälineitä kiireellisten ongelmien ratkaisemiseen”, sanoi SAP:n toimitusjohtaja Christian Klein. ”SAP Sapphire -tapahtumassa julkistamamme innovaatiot pohjautuvat vastuullisen ja käänteentekevän yritysteknologian perintöömme, joka on suunniteltu vuosikymmenten toimiala- ja prosessiasiantuntemuksella. Varmistamme asiakkaidemme menestyksen nyt ja tulevaisuudessa.”

Tekoälyä liiketoiminnan tarpeisiin

Tekoälyn tullessa entistä tärkeämpään rooliin SAP sitoutuu yhä vahvemmin merkittävien tekoälyominaisuuksien integroimiseen tuotevalikoimaansa. Siten asiakkaat voivat ratkaista työn sujuvuuteen liittyviä liiketoiminnan kannalta kriittisiä ongelmia.

SAP Business AI:ta on kehitetty vastuullisesti, joten asiakkaat voivat ottaa sen käyttöön luottavaisin mielin. Tänään julkistetut SAP Business AI:n innovaatiot yksilöllistävät asiakassuhteita, tekevät hankinnoista tuottavampia ja laajentavat organisaatioiden mahdollisuuksia löytää ja kehittää liiketoiminnan kannalta kriittisiä kykyjä koko henkilöstössä.

SAP hyödyntää myös monipuolisen ekosysteeminsä vahvuutta asiakkaidensa hyödyksi. Toukokuun 15. päivä julkistimme seuraavan askeleen SAP:n ja Microsoftin pitkäjänteisessä yhteistyössä, jossa tuodaan saataville uusimpia yritysten käyttöön soveltuvia, monipuolisesti asiakkaiden erilaisiin haasteisiin vastaavia generatiivisia tekoälyinnovaatioita.

SAP ja Microsoft integroivat SAP SuccessFactors -ratkaisut Microsoft 365 Copilot- ja Copilot in Viva Learning -palveluihin sekä Microsoftin Azure OpenAI Serviceen. Sen ansiosta yritykset voivat hyödyntää tehokkaita kielimalleja, jotka analysoivat ja generoivat luonnollista kieltä. Integraatiot mahdollistavat uusia tapoja parantaa organisaatioiden tapaa houkutella, pitää ja kouluttaa henkilöstöään.

Näkymää, suorituskykyä ja paremmat tulokset pilvi-ERP:ssä SAP Business AI:n tuella

Yritykset tarvitsevat ketteryyttä pysyäkseen kilpailukykyisinä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Cloud ERP -tuotevalikoimassaan SAP tarjoaa uusia tekoälypohjaisia toimintoja, jotka auttavat yrityksen sisäisiä tiimejä helposti ennakoimaan ja käsittelemään muutoksia. Lopputuloksena on parempi näkymä prosesseihin, lisää tuottavuutta ja myös tuloksia.

SAP Business AI auttaa esimerkiksi taloushallintoa tarkastelemaan kustannuksia ja pienentämään riskejä, koska se antaa valmiudet tunnistaa asiakkaiden muuttuvaa käyttäytymistä ja reagoida siihen nopeasti. SAP Business AI:n intelligent collections -ominaisuus ennustaa laskun maksun viivästymisen riskiä ja auttaa priorisoimaan seurantaa vaativat asiakkaat. Se on nyt saatavilla SAP S/4HANA Cloudissa.

SAP Business AI:n avulla myyntitiimit voivat myös käyttää enemmän aikaa asiakkaiden kanssa. SAP S/4HANA Cloudiin on tulossa myöhemmin tänä vuonna tilausten automaattinen täydennys -toiminto, mikä säästää myyntineuvottelijat manuaaliselta tilausten syöttämiseltä ja nopeuttaa tilausten käsittelyä.

SAP Business AI myös vauhdittaa toimitusketjujen joustavuutta, sillä se auttaa SAP:n asiakkaita ennustamaan, valmistautumaan ja vastaamaan asianmukaisesti nopeasti muuttuviin vaatimuksiin. SAP Extended Warehouse Management tuo saataville intelligent slotting -toiminnon, joka käyttää tekoälyä ehdottaakseen, miten varaston organisointia sekä täydentämistä voidaan optimoida tuotteen ominaisuuksien, kysynnän tai ennusteiden perusteella.

Generatiivista tekoälyä on sovellettu myös SAP Transportation Managementissä, joka auttaa SAP:n asiakkaita auto- ja valmistusteollisuudessa parantamaan rahtitilausten toimitusten tarkkuutta. Generatiivinen tekoäly mahdollistaa tavarakuittien ja lähetysluetteloiden manuaalisten tarkastusten automatisoinnin sekä vauhdittaa arvon tuottamista ilman, että asiakkaiden tarvitsee investoida erillisiin harjoitusaineistoihin tai asiakirjamalleihin. Tämä ominaisuus on saatavilla vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä.

Kaikki SAP Sapphire 2023 -uutiset löydät täältä.

 

Käy SAP:n lehdistöhuoneessa. Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews.

Lisätietoja:
Taina Kaitala
Viestintätoimisto Manifesto
puh. 050 372 3406
taina.kaitala@manifesto.fi

Tietoja SAP:sta
SAP:n strategiana on auttaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti ja älykkäästi. Yritysohjelmistojen markkinajohtajana SAP auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. SAP:n asiakkaat synnyttävät 87 prosenttia globaalista kaupasta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat ilman pelkoa disruptiosta. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yritykset ja julkiset organisaatiot 25 eri toimialalla voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja edistää muutosta. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa ihmisten elämää ja maailmaa toimimaan paremmin.
Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.