Innovasjonsleder er ny norgessjef i SAP

Pressemelding — Stefano Holguin overtar etter Per Haakon Lomsdalen som norgessjef i SAP, og tar steget opp etter ni måneder som nordisk innovasjonssjef. Stefano Holguin begynte i SAP som nordisk direktør for innovasjon høsten 2015 med særlig ansvar for salg og utbredelse av SAP HANA. Han har vist gode resultater og var et naturlig valg da sjefsstolen ble ledig i Norge.

Les mer

Din neste IT-sjef må hentes fra forretningssiden

Kanskje skal ikke IT-sjefen lenger rekrutteres fra serverrommet, men fra en kreativ disiplin? Den digitale transformasjonen er en voldsom og altomfattende endring som vi ikke ser konsekvensen av. Mange ledere er usikre på hvordan endringen skal håndteres og er avhengige av gode støttespillere og initiativtakere i alle funksjoner.

Les mer

Ny studie om digitalt lederskap: På tide å lytte og lede – eller å tre til side

En fersk rapport, utført av Oxford Economics med støtte fra SAP, slår fast at digitalt lederskap lønner seg. Studien Leaders 2020 er basert på intervjuer med over 4 000 ledere og ansatte i 21 land, og tar for seg karakteristikker ved organisasjoner som har lykkes i den nye digitale økonomien. Rapporten slår fast at de aller fleste organisasjoner med fordel kan implementere digitalt lederskap.

Les mer

Innovasjonsleder er ny norgessjef i SAP

Stefano Holguin overtar etter Per Haakon Lomsdalen som norgessjef i SAP, og tar steget opp etter ni måneder som nordisk innovasjonssjef. Stefano Holguin begynte i SAP som nordisk direktør for innovasjon høsten 2015 med særlig ansvar for salg og utbredelse av SAP HANA. Han har vist gode resultater og var et naturlig valg da sjefsstolen ble ledig i Norge.

Les mer

Samarbeid med akademia gir enklere digitaliseringsprosesser

Et nytt nettverk skal sørge for at virksomheter enklere kan samarbeide med akademia og andre partnere når de skal digitalisere virksomheten.
SAP Education Network for Digital Transformation skal støtte de som jobber med digitale endringsprosesser. Initiativet knyttes til SAP University Alliances, et nettverk bestående av over 2650 utdanningsinstitusjoner i 90 land.

Les mer

Arbeidstakere krever nye former for oppfølging

Oppfølging av ansatte knyttet til prestasjoner er en av de vanskeligste delene av personalhåndtering. Blant de største utfordringene er mangelen på samsvar mellom forretningsstrategi og gjennomføring. Dette undergraver både organisasjonens resultater og ansattes motivasjon. SAPs plattform for HR SuccessFactors svarer på denne utfordringen med den nye funksjonen Continuous Performance Management.

Les mer

Ingen flere elementer å laste

Ingen flere elementer å laste

← Eldre innlegg

Følge SAP nyheter

WhatsApp oppdateringer

Signér