>

Grøn cloud strategi gør SAP til en af verdens 100 mest bæredygtige virksomheder

SAP får top ESG-rating fra Corporate Knights og CDP

Analysefirmaet Corporate Knights Inc. har sat SAP på sit 2021 Global 100 Index. Indekset viser de “100 mest bæredygtige virksomheder i verden” baseret på deres miljømæssige og sociale forhold samt god selskabsledelse (ESG: Environment, Social og Governance). Derudover modtog SAP også den højeste score “A” i den årlige CDP Climate Change-vurdering, der anerkender en virksomheds bestræbelser på at håndtere klimaforandringerne.

Corporate Knights inkluderede SAP i sit årlige Global 100-indeks bl.a. på grund af SAPs grønne cloud strategi, der gør det muligt for et stadigt stigende antal kunder at få klimaneutrale it-services. Indekset er baseret på en analyse af 24 nøgletal (KPI’er), der dækker ressourcestyring, medarbejderhåndtering, økonomistyring, miljørigtig ”ren” omsætning, miljørigtig ”ren” investering og leverandørers præstation.

CDP (Carbon Disclosure Project) er en international velgørenhedsorganisation, der driver et globalt informationssystem for investorer, virksomheder, byer, stater og regioner for at hjælpe dem med at styre deres miljøpåvirkning. SAP er på CDP’s A List 2020 og har dermed den højeste rating inden for miljø handling og gennemsigtighed. Ratingen er baseret på SAPs evne til at vise en målbar og stærk forbindelse mellem dets igangværende bæredygtighedsinitiativer og dens økonomiske og miljømæssige indvirkning.

Disse 2 seneste anerkendelser understreger også SAP’s præstation i november 2020 hvor SAP for  14. år i træk indtog førstepladsen på Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) for softwareindustrien. Den høje score understreger SAPs fokuserede arbejde med at drive en stabil og compliant cloud strategi, værdsætte vores medarbejdere som det vigtigste aktiv og konstant at forbedre vores integrerede årsrapport, der rapporterer på 3 dimensioner: finansielle, sociale  og miljømæssige resultater samt deres interne afhængighed også kaldet connectivity.

 

Læs hele pressemeddelelsen på SAP News Center (på engelsk).

Læs mere om SAPs arbejde med Climate 21 initiativet og cirkulær økonomi.

Klik her for at læse mere på SAP Danmarks nyhedsside.

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.


Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive intelligente virksomheder. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP® system. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede analyseværktøjer gør vi det lettere for medarbejdere at samarbejde på tværs af organisationer og udnytte forretningsmæssige indsigter bedst muligt, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologi, så virksomheder kan bruge vores software, som de vil. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.