>

GROW with SAP bringer Cloud ERP-fordelene til mellemstore virksomheder

SAP lancerer i dag GROW with SAP, et nyt tilbud, der skal hjælpe mellemstore virksomheder med at få Cloud ERP og dermed forbedret adgang til hastighed, forudsigelighed og kontinuerlig innovation. GROW with SAP-kunder får den samme best practice, som driver verdens førende virksomheder i deres branche, samtidig med at de nyder godt af hurtig implementering og nemme opdateringer.

“SAP’s ERP-løsninger har længe muliggjort end-to-end indsigt på tværs af forretningen for verdens førende virksomheder. Med GROW with SAP tager vi dette til det næste niveau for mellemstore virksomheder med et skræddersyet tilbud, der vil hjælpe dem med at udvikle deres forretning,” siger Christian Klein, CEO og medlem af SAPs bestyrelse. “GROW with SAP giver de mellemstore virksomheder den fleksibilitet og innovation, som de har brug for, ikke bare i dag, men også for deres succes i de kommende år.”

I 50 år har SAP samarbejdet med kunder på tværs af alle brancher og brugt denne ekspertise til at benchmarke og definere best-in-class, branchespecifikke forretningsprocesser. GROW with SAP leverer disse forudkonfigurerede best practices, som mellemstore virksomheder straks kan indføre. Indlejret AI og automatiseringsfunktioner betyder, at kunderne hurtigt vil se resultater. GROW with SAP-tilbuddet kombinerer også SAP S/4HANA Cloud, public edition, med accelererede adoptionstjenester, et globalt fællesskab af eksperter og gratis læringsressourcer, hvilket vil hjælpe mellemstore virksomheder med at gå live på så lidt som 4 uger.

GROW with SAP omfatter også SAP Business Technology Platform, så kunderne kan definere deres egne forretningsprocesser ved hjælp af SAP Build. Med SAP Build-løsninger kan forretningsbrugere oprette virksomhedsapps, automatisere processer og designe forretningswebsteder uden at skrive kode, hvilket er et vigtigt aktiv for dem, der er tættest på forretningen, og som dermed kan skabe de løsninger, de har brug for.

“Når vi udvikler et nyt produkt, og vi har det på SAP S/4HANA Cloud, public edition, kan alle med et enkelt tryk på knappen se nøjagtig de samme priser, den lokaliserede navngivning, produktdata, salget i dag og det forventede salg i næste uge. SAP S/4HANA Cloud, public edition, hjælper os med at få et komplet billede af lager, kapacitet og leveringstider, hvilket sikrer en mere effektiv forretning for RIHO og en bedre oplevelse for vores kunder over hele verden,” siger Guy Claesen, CEO for RIHO.

IDC’s analyser viser, at mange mellemstore virksomheder oplever, at de vokser hurtigt og har brug for, at deres teknologi vokser med deres forretning, da de støder på de samme problemer i forbindelse med global kompleksitet som større virksomheder.

“Med GROW with SAP har SAP erkendt, at de er nødt til at tilpasse sig bedre til de forretningsmæssige og teknologiske krav, som mellemstore virksomheder, der søger en ERP-løsning i skyen, har,” siger Mickey North Rizza, IDC enterprise software group vice president. ” Dette tilbud giver mellemstore virksomheder en forfriskende ny mulighed for at nyde godt af SAP’s mangeårige forståelse og lederskab inden for Cloud ERP.”

SAP’s globale partnerøkosystem vil også samarbejde med kunderne omkring GROW with SAP.

Hør Christian Klein fortælle, hvorfor GROW with SAP vil være en game-changer for kunderne, og hvad alle mellemstore virksomheder bør vide om SAP.


Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive en intelligent virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

For mere information, besøg www.sap.com/denmark, news.sap.com/denmark eller se SAP Corporate Fact Sheet.
Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

Pressefoto og videoklip
Gå til www.sap.com/photos for billedmateriale og pressefotos i høj opløsning. Du kan downloade videoklip om forskellige emner på www.sap-tv.com. Herfra kan du også linke til dine egne websider, dele video via e-mail-links og abonnere på RSS-feeds fra SAP TV.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP Press Room; press@sap.com