>

Medarbetarhälsa och leveranskedjor i topp över gratis SAP-lösningar

Redan i mitten av mars erbjöd SAP gratis mjukvarulösningar till företag som behöver hantera de utmaningar som coronakrisen utlöst.

Nu konstaterar Per Alm, vd på SAP Svenska, att de mest populära gratisprogrammen i Sverige är enkätverktyg som följer upp hur medarbetarna verkligen mår. Därefter följer lösningar för att få bukt med brutna leveranskedjor och att söka efter alternativa leverantörer.

– Vi har sett att många av våra svenska företagskunder har haft och fortfarande har stor nytta av våra gratiserbjudanden. Självklart fortsätter vi med det och listan över tillgängliga gratislösningar har också utökats, säger Per Alm.

I dag omfattar gratismjukvara också områdena affärsutbildning, samarbete och projektarbete, insikt i och planering av leveranskedjor, analysverktyg osv. Samtliga erbjudanden finns på sap.com/about/global-health-safety och listan uppdateras kontinuerligt.

Medarbetarhälsa och leveranskedjor i topp över gratis SAP-lösningar

Click the button below to load the content from YouTube.

Medarbetarhälsa och leveranskedjor i topp över gratis SAP-lösningar