>

SAP og Microsoft udvider partnerskabet og integrerer Microsoft Teams på tværs af SAP løsninger

SAP og  Microsoft vil integrere Microsoft Teams på tværs af SAPs suite af intelligent forretningssoftwareløsninger.

Med udgangspunkt i et fælles commitment om at forenkle og strømline kundernes rejse til cloud formaliserer SAP og Microsoft også en omfattende udvidelse af deres eksisterende strategiske partnerskab for at accelerer adoption af SAP S/4HANA® på Microsoft Azure.

”Nye måder at arbejde, samarbejde og interagere på har fuldstændigt forandret hvordan virksomheder opererer” sagde Christian Klein, SAP CEO og medlem af direktionen. ”Ved at integrere Microsoft Teams på tværs af vores forretningsløsninger løfter vi mulighederne for at samarbejde til det næste niveau, hvor vi sammen sætter standarden for fremtidens arbejdsplads og muliggør den friktionsfri virksomhed. Vores betroede partnerskab med Microsoft fokuserer på kontinuerligt at fremme vores kunders succes. Derfor udvider vi også interoperabiliteten med Azure.”

Meget har forandret sig sidste år, hvor arbejde er blevet mere virtuelt og behovet for Microsoft Teams til at afvikle møder, kommunikere og samarbejde er steget enormt. For at imødekomme og understøtte disse forretnings-og samfundsmæssige forandringer integrerer SAP og Microsoft nu Microsoft Teams på tværs af SAP løsninger så som SAP S/4HANA (intelligent ERP suite), SAP SuccessFactors (HR) og SAP Customer Experience (kunderejse). Dette kan muliggøre innovation, øge medarbejdernes produktivitet og engagement, understøtte samarbejdende læring og global vækst. Integrationerne er planlagt til levering i midten af 2021.

”Digital transformation har aldrig hastet mere” siger Satya Nadella, Microsoft CEO. ”Ved at bringe styrken fra Azure og Teams sammen med SAPs løsninger vil vi hjælpe flere virksomheder og organisationer med at udnytte fordelene ved cloud, så de fremover hurtigere kan tilpasse sig og innovere”.

SAP og Microsoft udvider også deres cloud partnerskab, annonceret i 2019, med nye tilbud inden for cloud-automatisering og integration til SAP S/4HANA på Microsoft Azure. Sammen udvider de virksomheders evne til at drifte en forretningskritisk intelligent virksomhed på Azure samtidig med at de hjælper kunderne med at moderniserer deres forretningssoftwareløsninger. SAP og Microsoft vil give kunderne:

  • Simplificering når on-premise SAP ERP løsninger flyttes i skyen. Ud over de branchespecifikke road maps til cloud og referencearkitekturer vil SAP og Microsoft fortsætte med at co-innovere omkring SAP S/4HANA på Azure.
  • Udvidet fælles engagement med kunder og partnere. Ud over produktintegration vil SAP, Microsoft og systemintegrator-partnere fortsat levere digitale road maps til kunder. Dette inkluderer eksekveringsklar referencearkitektur og teknisk vejledning til at hjælpe kunderne på deres cloud rejse.
  • Øgede investeringer i platform og infrastruktur. SAP og Microsoft vil videreudvikle automatiserede migrering samt forbedre drift, overvågning og sikkerhed.

Kunder foretrækker ofte Azure, når de flytter on-premise SAP S/HANA til skyen.

”Som en del af vores samlede transformation skiftede vi til SAP S/4HANA,” siger John Hill, Carhartt CIO og SVP for Business Planning. ”At køre det på Microsoft Azure giver os den hastighed, tilgængelighed, skalerbarhed og elasticitet, vi har brug for, for at få mere synlighed og bedre effektivitet på tværs af vores forretning. Pandemien ramte, da vi var midt i vores SAP implementering. Ved at bruge Teams kunne vi fortsætte projektet, holde tidsplanen og sikre at alle var informeret. Kombinationen af SAP og Microsoft var særlig nyttig i en udfordrende tid.”

”SAP S/4HANA har givet os realtids indsigt i vores lagerbeholdning, hvilket er afgørende for os som apotek og sundhedsvirksomhed under en pandemi, ” siger Francesco Tinto, Walgreens Boots Alliance SVP og global CIO. ”Vi valgte at køre SAP S/4HANA på Azure pga. dets smidighed og fleksibilitet til hurtigt at kunne skalere op og ud ift. vores forretningsbehov. Nu har vi adgang til vores data ét sted, så vi kan tilbyde den bedst mulige kundeoplevelse online og i vores butikker. Microsoft Teams kombineret med SAP-løsninger hjalp os med vores forretningskontinuitet og gjorde det muligt for vores medarbejdere at samarbejde meget effektivt på trods af skiftet til hjemmekontoret.”

”Når det gælder vores kunder, der leverer personligt beskyttelsesudstyr og værnemidler, må vi ikke være forsinkede, så vi stoler på at SAP og Microsoft leverer den digitale rygrad, der er afgørende for, at vores forsyningskæde kører problemfrit,” siger Helge Brummer, Coats VP teknisk infrastruktur, support og drift. ”Kombinationen af Microsoft Teams med vores SAP-løsninger har givet vores medarbejdere mulighed for at arbejde hvor som helst og samtidig sikre at ordrer leveres til tiden hos vores kunder, til hjælp for de mennesker der risikerer deres eget liv i frontlinjen.”

SAPs anerkendelse af Azure til ERP cloud migrering afspejles også i positiv kundefeedback om samarbejdet mellem virksomhederne. SAP og Microsoft vil forsat gøre migrering enklere og øge kundernes tillid til at kunne drive deres digitale virksomheder i skyen. Mange kunder udtrykker samtidig et ønske om at kunne opretholde multi-cloud miljøer og her fortsætter SAP sin mangeårige politik om at støtte de kunder, der ønsker alternativer baseret på deres forretningsspecifikke behov.

SAP og Microsoft annoncerede for nylig en opdatering, der gør det muligt for kunderne at designe og drive intelligente digitale forsyningskæder og Industry 4.0 løsninger i skyen og på edge.

 

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

Om Microsoft
Microsoft (Nasdag ”MSFT” @microsoft) mulligør digital transformation i æren for en intelligent cloud og intelligent egde. Vores mission er at give enhver person og enhver organisation på planeten mulighed for at opnå mere.

Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive intelligente virksomheder. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP® system. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede analyseværktøjer gør vi det lettere for medarbejdere at samarbejde på tværs af organisationer og udnytte forretningsmæssige indsigter bedst muligt, så forspringet til konkurrenterne bevares.

Vi forenkler teknologi, så virksomheder kan bruge vores software, som de vil. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.