>

SAP annoncerer den nye generative AI assistent Joule

Joule er bygget direkte ind i den teknologi, der driver verdens mest forretningskritiske arbejdsprocesser, og er en copilot, der virkelig forstår forretningen.

SAP annoncerede i dag Joule, en naturligt-sprog, generativ AI copilot, der vil ændre den måde, virksomheder drives på. Joule vil blive indbygget i hele SAP’s cloud enterprise-portefølje og levere proaktiv og kontekstualiseret indsigt baseret på hele bredden og dybden af SAP’s løsningsportefølje samt tredjepartskilder. Ved hurtigt at sortere og kontekstualisere data fra flere systemer og frembringe intelligent indsigt, hjælper Joule folk med at gøre deres arbejde hurtigere og skabe bedre forretningsresultater på en sikker og compliant måde.

“Med næsten 300 millioner virksomhedsbrugere over hele verden, der regelmæssigt arbejder med SAP’s cloud-løsninger, har Joule mulighed for at omdefinere den måde, virksomheder – og de mennesker, der driver dem – arbejder på,” siger CEO og medlem af direktionen i SAP SE, Christian Klein. “Joule trækker på SAP’s unikke position i krydsfeltet mellem forretning og teknologi og bygger på SAPs relevante, pålidelige og ansvarlige tilgang til Business AI. Joule vil vide, hvad du mener, ikke kun hvad du siger.”

Joule vil blive indbygget i SAP-applikationer fra HR til finans, forsyningskæde, indkøb og kundeoplevelse samt SAP Business Technology Platformen. Joule forvandler SAP-brugeroplevelsen – det er som at prikke din klogeste kollega på skulderen. Medarbejderne skal blot stille spørgsmål eller formulere et problem, der skal løses, i almindeligt sprog, og vil modtage intelligente svar, der er hentet fra vældet af forretningsdata, tekst, billeder og indsigter fra hele SAP-porteføljen samt tredjepartskilder.

Forestil dig for eksempel, at en producent beder Joule om hjælp til at forstå salgsresultaterne bedre. Joule kan identificere regioner der underpræsterer, linke til andre datasæt, der f.eks. afslører et problem i forsyningskæden, og automatisk oprette forbindelse til forsyningskædesystemet for at tilbyde potentielle løsninger. Joule vil løbende levere nye scenarier til alle SAP-løsninger. I HR vil den f.eks. hjælpe med at skrive objektive jobbeskrivelser og generere relevante interviewspørgsmål.

SAP annoncerer den nye generative AI assistent Joule.

“Når generativ AI bevæger sig videre fra den indledende hype, begynder arbejdet med at sikre et målbart investeringsafkast,” siger Phil Carter, Group Vice President, Worldwide Thought Leadership Research, IDC. “SAP forstår, at generativ AI i sidste ende vil blive en del af hverdagen og arbejdet, og tager sig tid til at bygge en forretnings-copilot, der fokuserer på at generere svar baseret på scenarier fra den virkelige verden – og til at indføre de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at det også er ansvarligt.”

Joule vil være tilgængelig med SAP SuccessFactors (HR) og SAP Start (centrale adgangssted for SAPs cloud løsninger) i november i år, og med SAP S/4HANA Public Cloud Edition (ERP) i begyndelsen af næste år. SAP Customer Experience (kundeoplevelse), SAP Ariba (indkøb) og SAP Business Technology Platform (innovation) vil følge efter. Mange andre opdateringer på tværs af SAP’s portefølje vil blive annonceret på SAP SuccessConnect den 2.-4. oktober, SAP SpendConnect Live den 9.-11. oktober, SAP Customer Experience Live den 25. oktober og SAP TechEd den 2.-3. november.

Joule bygger på og forbedrer SAP’s eksisterende Business AI-løsninger; mere end 26.000 SAP cloud-kunder har nu adgang til SAP Business AI på tværs af flere scenarier og partnerløsninger.

SAP’s omfattende strategi til at opbygge et fremtidigt AI-økosystem omfatter direkte investeringer, som dem, der blev annonceret i juli med Aleph Alpha, Anthropic og Cohere, samt tredjepartspartnerskaber, herunder dem med Microsoft, Google Cloud og IBM, der blev annonceret i maj. Sapphire Ventures, et globalt software-venturekapitalfirma, er støttet af SAP og afsætter over 1 milliard USD til at finansiere AI-drevne startups inden for virksomhedsteknologi.

Få mere information om Joule her.

Besøg SAP News Center. Følg SAP på @SAPNews.

Om SAP

SAP’s strategi er at hjælpe alle virksomheder med at drive en intelligent og bæredygtig virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 26 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.

# # #

Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, som er forudsigelser, prognoser eller andre udsagn om fremtidige begivenheder. Disse udsagn er baseret på aktuelle forventninger, prognoser og antagelser, der er underlagt risici og usikkerheder, som kan få de faktiske resultater og udfald til at afvige væsentligt. Yderligere oplysninger om disse risici og usikkerheder kan findes i vores arkiver hos Securities and Exchange Commission, herunder, men ikke begrænset til, afsnittet om risikofaktorer i SAP’s årsrapport for 2022 på formular 20-F.

© 2023 SAP SE. Alle rettigheder forbeholdes.

SAP og andre SAP-produkter og -tjenester, der er nævnt heri, samt deres respektive logoer er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende SAP SE i Tyskland og andre lande. Se venligst https://www.sap.com/copyright for yderligere oplysninger og meddelelser om varemærker.

 

Note til redaktører:

Hvis du vil se og downloade digitalt videomateriale og pressebilleder, kan du besøge http://www.sap.com/photos. På denne platform kan du finde materiale i høj opløsning til dine mediekanaler.

For mere information, kun presse:

Ellen Vig Nelausen, (+45) 29 23 32 34, ellen.vig.nelausen@sap.com, CET

SAP Press Room; press@sap.com