Myt 4 – SAP-investeringar

Kostar en SAP-investering skjortan? Inte alls och det finns det flera bra exempel på. Ett företag som nyligen valde SAP behövde få bättre koll på sina finanser och leveranser. De jobbar inom verkstadsindustrin med 45 anställda. De blev överraskade när vi tillsammans med en av våra partner la upp offerten på bordet – kostnaden för mjukvara och underhåll var bara hälften av vad de hade fått höra.

Läs mer

Myt 3 – SAP och implementationstid

Vi har jobbat stenhårt de senaste åren för att banta projekttiderna rejält – och det har vi lyckats bra med! Tidigare tog det i snitt 14-18 månader att införa ett nytt SME-system, men nu är vi nere på 2-6 månader. Det är riktigt vassa siffror och mycket beror på att vi har så väldigt bra partnersamarbeten. Dessutom använder vi ofta färdiga mallar när vi kör kundprojekt tillsammans med en partner.

Läs mer

Myt 2 – SAP:s gränssnitt

SAP får ibland kritik för att ha omoderna och krångliga gränssnitt. Har vi tagit till oss av kritiken? Absolut och därför har vi också gjort något åt saken. Vi har gjort om nästan alla våra gränssnitt så att de nu är både enkla och snygga – oavsett om du använder en surfplatta, mobil eller dator. Kolla själv och läs mer om SAP och SME på www.sap.com/sweden/sme.

Läs mer

Myt 1 – SAP HANA

SAP HANA har fått mycket uppmärksamhet av kunder och i media, men ibland ställs frågan om tekniken fungerar. Är verkligen HANA en lika revolutionerande minnesdatabas som många påstår? I den här videon slår SAP:s John Gunnarson hål på myten om HANA! Kolla själv – och läs mer om vad SAP gör för små och medelstora företag på www.sap.com/sweden/sme.

Läs mer

Inga fler objekt att ladda

Inga fler objekt att ladda

Följ SAP News

WhatsApp uppdateringar

Anmäl dig