>

Capgemini ja SAP yhteistyöhön Malmö Redhawksin kanssa

Video — SAP ja Capgemini toimittavat yhdessä SAP Sports One -hallintaratkaisun jääkiekkojoukkue Malmö Redhawkseille. Ratkaisu sopii erityisesti urheilujoukkueille ja -organisaatioille ja on tarkoitettu liiketoiminnan digitalisoimiseen.

Lue lisää

Kolme vinkkiä pk-yrityksen menestykseen digitalisoinnissa

Oxford Economicsin mukaan pk-yritysten on digitalisoinnissa onnistumiseksi:
Luotava vahva tekninen perusta, jonka avulla ne voivat jatkuvasti parantaa tuotantoaan, prosessejaan, tuotteitaan ja palveluitaan.
Tehtävä strateginen suunnitelma työntekijöitään varten ml. rekrytointi, jatkokoulutus ja henkilöstön tyytyväisenä pitäminen.
Ajateltava it:n ulkopuolella ja osallistuttava innovointityöhön.

Lue lisää

Johto ratkaisevan tärkeää IoT-menestykselle Pohjoismaissa

Esineiden internet (IoT) on yksi tärkeimmistä teknologia-alueista, joka organisaatioiden on otettava haltuun optimoidakseen nykyiset prosessinsa ja muuttaakseen liiketoimintansa digitaalisesti kilpailukykynsä ja pitkän aikavälin menestyksen takaamiseksi. Lähes 40 prosenttia kaikkien eri toimialojen organisaatioista Pohjoismaissa käyttää IoT:tä.

Lue lisää

​SAP HANA pienille ja keskisuurille yrityksille

SAP julkaisee Orlandossa Yhdysvalloissa meneillään olevassa SAPPHIRENOW-vuosikonferensissaan täysin uuden sovelluksen SAP HANA -tiedonhallinta-alustastaan. Alustan avulla pienet ja keskisuuret yritykset voivat helpommin digitalisoida toimintonsa yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

SAP toi uusia palveluja pilveen

Ohjelmistoyhtiö SAP lisää uusia palveluja SAP HANA Cloud Platform -pilvipalvelualustalle sekä tuo markkinoille uuden SAP HANA Vora -palvelun, joka on Hadoop-alustalla käytettävä muistivarainen kyselymoottori. Yhtiö myös ilmoitti samalla tukevansa avoimen lähdekoodin Cloud Foundry – ja OpenStack -kehitysprojekteja tarjoamalla SAP HANA Cloud Platform -alustan niiden käyttöön.

Lue lisää

Ei enempää kohteita ladata

Ei enempää kohteita ladata

← Vanhemmat viestit

Seuraa SAP-uutisia