>
Kun tunteet ovat tulosindikaattoreita, keinoäly on uusi ERP

Kun tunteet ovat tulosindikaattoreita, keinoäly on uusi ERP

Blogi — Kun tunteet ovat tulosindikaattoreita, keinoäly on uusi ERP Yritykset ovat perinteisesti hallinneet suoritustaan ja mitanneet menestystään suoraviivaisilla, objektiivisilla toiminnallisilla mittareilla: Hankintakohtainen hinta. Asiakaskontaktien muuntosuhteet. Työntekijöiden...

Lue lisää

Dan Ahlstedt johtamaan SAP:n myyntioperaatioita EMEA-maissa

Dan Ahlstedt on nimitetty yritysohjelmistoyhtiö SAP:n myyntioperaatioiden johtajaksi Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa (EMEA). Aiemmin Ahlstedt vastasi Pohjoismaiden ja Baltian operatiivisesta liiketoiminnasta. Ahlstedtilla on takanaan 12 vuoden johtajanura SAP:ssa. SAP Finlandin toimitusjohtajana hän työskenteli vuosina 2004-2005.

Lue lisää

​SAP HANA pienille ja keskisuurille yrityksille

SAP julkaisee Orlandossa Yhdysvalloissa meneillään olevassa SAPPHIRENOW-vuosikonferensissaan täysin uuden sovelluksen SAP HANA -tiedonhallinta-alustastaan. Alustan avulla pienet ja keskisuuret yritykset voivat helpommin digitalisoida toimintonsa yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

​SAP yksinkertaistaa digitaalisen mainonnan

Ohjelmistoyhtiö SAP astui digitaalisen mainonnan markkinoille yhtiön vuoden suurtapahtumassa SAPPHIRENOWssa, Orlandossa ja julkisti SAP® Exchange Media (SAP XM) –alustansa. SAP XM on integroitu verkkomediaratkaisu, joka yhdistää suoraan mainostajat ja julkaisijat pilvipalvelussa.

Lue lisää

Ei enempää kohteita ladata

Ei enempää kohteita ladata

← Vanhemmat viestit

Seuraa SAP-uutisia