SAPPHIRE ’06 bo predstavil rešitve in strategije za rast poslovanja z inovacijami

Konferenca bo priložnost, da SAP-jeve stranke spoznajo, kako SAP-jeva tehnologija, aplikacije in rešitve pomagajo podjetjem, da postanejo najboljša v svoji panogi.

LjubljanaSAP AG je predstavil osnutek dogajanja na največji SAP-jevi mednarodni poslovni konferenci SAPPHIRE ’06, ki bo potekala od 30. maja do 1. junija, letos v Parizu. Konferenca bo priložnost, da SAP-jeve stranke spoznajo, kako SAP-jeva tehnologija, aplikacije in rešitve pomagajo podjetjem, da postanejo najboljša v svoji panogi. Udeleženci bodo lahko izvedeli več o razvoju SAP-jevih produktov in odkrili priložnosti, ki jih ustvarja SAP-jeva strategija razvoja z inovacijami.

Na konferenci SAPPHIRE ’06 v Parizu se bodo predstavila tudi vodilna svetovna podjetja, ki uporabljajo SAP-jeve rešitve in uvajajo inovacije, med njimi Adidas, Barclays Bank, BNP Paribas, COOP Atlantique, Danone, DHL, Diageo, nizozemsko ministrstvo za obrambo, Hôpital du Sacré-Cœur de Montréal, InBev, Massmart, Novartis, Royal Bank of Ireland, Servicio Extremeño de Salud, Standard Bank in Scott USA.

Razstavišče bo namenjeno predstavitvi najnovejših rešitev in aplikacij, kot so rešitve CRM na zahtevo, SAP xApps, sestavljive aplikacije, razvoj projekta Mendocino in ključne funkcionalnosti SAP-jevih panožnih rešitev za trgovino, visokotehnološka podjetja, finančni sektor in javno upravo. Obiskovalci bodo imeli priložnost izvedeli, kako prilagodljiva SAP-jeva platforma SAP NetWeaver omogoča podjetjem graditi in združevati različne IT storitve, rešitve in aplikacije. Člani SAP-jeve uprave bodo predstavili ključne poglede na strategijo in vizijo podjetja, tehnologijo, ki omogoča inovativnost in spodbuja rast. Poudarili bodo tudi dodano vrednost, ki jo SAP s svojimi rešitvami ustvarja pri svojih strankah.

Udeleženci iz Slovenije, SAP-jeve stranke, partnerji in drugi bodo izvedeli vse o najnovejših tehnologijah, se srečali s predstavniki drugih podjetij in izmenjali dragocene izkušnje. S tako pridobljenim znanjem bodo lahko domača podjetja izkoristila vse priložnosti, ki izhajajo iz SAP-jevih strategij ter inovacij in predstavlja vir konkurenčnih prednosti za prihodnost.

Več o programi si lahko gledate na spletni strani dogodka, www.sap.com/sapphire.