SAP z več kot 10.000 strankami prevladuje na trgu rešitev za upravljanje s človeškimi viri

Poročila analitikov potrjena: SAP drži vodilno mesto na področju informacijskih rešitev za upravljanje s človeškim kapitalom (HCM)
mySAP™ ERP HCM aplikacije pomagajo maksimizirati delovni potencial vodilnim svetovnim podjetjem v različnih panogah

Chicago, LjubljanaSAP AG je utrdil svoj položaj na trg rešitev in aplikacij za upravljanje s človeškimi viri in danes sporočil, da ima za to področje že več kot 10.000 strank v 110 državah sveta. Mednarodno “lifestyle” podjetje HUGO BOSS, globalno rudarsko podjetje Rio Tinto in Orange County (Florida) Public Schools so izbrali mySAP ERP HCM za izboljšanje delovnega potenciala in avtomatizacijo procesov na področju človeškega kapitala.

Deset tisoča stranka predstavlja mejnik tudi na podlagi zadnjega poročila raziskovalne hiše Gartner Dataquest (“Market Share: ERP Software, Worldwide, 2005,” June 12, 2006), ki postavlja SAP na prvo mesto med ponudniki programske opreme za podporo procesom upravljanja s človeškimi viri na trgu informacijskih rešitev za upravljanje s človeškimi viri.

Raziskovalna hiša Forrester Wave je imenovala SAP za vodilno podjetje na trgu HCM rešitev v raziskavi: “HR Management Systems — Multinational Enterprises, Q3 ’06.”

Napredne organizacije veliko sredstev in časa posvečajo ugotavljanju prevladujočih trendov kot so razvoj učinkovite delovne sila, izobraževanje in razvoj delavcev z visokim potencialom, potencialna nevarnost zmanjšanja talentov s staranjem prebivalstva. Hkrati si organizacije prizadevajo zagotoviti visoko kvalitetne in učinkovite storitve upravljanja s človeškimi viri. SAP omogoča svojim strankam, da z vrhunskimi aplikacijami in tehnologijo zadostijo potrebam-razvoj talentov, pridobivanje, najemanje in hitro vključitev kvalificiranih zaposlitvenih kandidatov, izobraževanje in razvoj obstoječe delovne sile. mySAP HCM (rešitev za upravljanje s človeškimi viri) poenostavlja izoblikovanje storitvenega centra za upravljanje s človeškimi viri, avtomatizacijo in standardizacijo procesov prek osrednjega distribucijskega kanala oz. zunanje organizacije, kar zagotavlja visokokakovostno storitev z nizkimi stroški. Poročila, analitična orodja in orodja za podporo odločanju, vgrajena v rešitev mySAP HCM, omogočajo organizacijam predvidevanje potreb po delovni sili in sledenje stroškov.

“Organizacije z rastjo števila operacij in zaposlenih tvegajo izgubo kontrole nad razvojem organizacije. Učinkovitost zaposlenih in njihova vključitev sta ključna za sodobno in uspešno organizacijo,“ trdi James Holincheck, vodja projektov raziskovanja pri raziskovalni hiši Gartner. “Na izredno tekmovalnem trgu rešitev za upravljanje s človeškimi viri, so najboljše aplikacij in rešitve tiste, ki pomagajo podjetjem obdržati in razširiti ključne prednosti, omogočajo izboljšanje poslovnih procesov in usklajenost delovnega potenciala z rastjo ter poslovnimi cilji, ob enem pa ostanejo enostavne za uporabo in učinkovite pri doseganju rezultatov. “

“SAP si je z aplikacijo mySAP ERP HCM pridobil zaupanje več kot 10.000 organizacij širom sveta. To samo potrjuje SAP-jevo prvo mesto in dokazuje sposobnost SAP-jevih rešitev in aplikacij za doseganje izredne inovativnosti poslovnih procesov in fleksibilnosti organizacij na področju upravljanja s človeškim kapitalom, “ je povedal Claus Heinrich, član SAP-jevega upravnega odbora, odgovoren za področje HCM. “SAP AG je nedavno nadgradil tudi svoj notranji HR sistem na zadnjo verzijo mySAP ERP HCM, da bi dosegel popoln izkoristek vseh prednosti in funkcionalnost programske opreme, ki jo ponuja.”